Activitats familiars Arts escèniques Teatre i arts Teatre i dansa

Tres espectacles de clown, malabars i acrobàcia per celebrar el Dia Mundial del Circ

El proper dissabte 17 d’abril tindrà lloc la celebració del Dia Mundial del Circ, que a Cornellà es durà a terme amb tres espectacles simultanis als patis de tres escoles de la nostra ciutat.

Les activitats tindran accés lliure i aforament limitat, però no caldrà inscripció prèvia. Es farà per ordre d’arribada. Abans d’accedir als espais es procedirà a la presa de temperatura, l’aplicació de gel hidroalcohòlic i la recollida de dades personals.

Per més informació, podeu adreçar-vos al Departament de Cultura mitjançant el correu electrònic cultura@aj-cornella.cat o trucant al 933770212 extensió 1450.

Programació:

Cia. Panettone Brothers: 2D2
Dissabte 17/04/2021 a les 12.00 h. – Escola Ignasi Iglesias (barri Pedró).
Què pot passar quan s’ajunten un grup de gent al pati de butaques i els Pannettone a l’escenari? Doncs, qualsevol cosa! Aquest és un espectacle que sabem com comença, però no com acaba. La comèdia de la vida i el circ contemporani en estat pur, barrejat amb l’essència del clown. En aquesta proposta gaudirem de números d’habilitat, jocs de clown i la participació de públic.

Cia. Toniton: Cabaret Circ Vintage
Dissabte 17/04/2021 a les 12.00 h. – Escola Torre de la Miranda (barri Sant Ildefons).
Una acròbata i una parella de malabaristes molt excèntrics i entremaliats, realitzaran coreografies espectaculars i divertides, mostrant cadascun les seves habilitats amb els malabars, l’acrobacia i l’equilibri. Divertit espectacle tipus cabaret amb diferents disciplines de circ i altes dosis d’humor.

Kanaya Circ: Cabaret Kanaya Circ
Dissabte 17/04/2021 a les 12.00 h. – Escola Els Pins (barri Centre).
Verticals, teles, malabars, trapezi, música, acrobàcies i clown. Espectacle de varietats protagonitzat per diversos artistes de circ de diferents companyies sota la batuta del Kanaya Circ.

Deixa un comentari