Arts escèniques Música Teatre i arts

La Sala Ramon Romagosa acull el concert de Drop Collective, aquest dissabte

La Sala Ramon Romagosa presenta aquest dissabte vinent 5 de febrer, el concert de Drop Collective. El concert està previst a les 21 h i les entrades ja estan a la venda, a través de www.entradescornella.cat

Drop Collective presenta el seu nou àlbum, titulat “Come Shine” (Brixton Records, 2021), que fauna fusió de música jamaicana i de jazz. El nou àlbum del col·lectiu que es consolida amb 5 anys als escenaris. La versatilitat que ofereix el jazz amb la sòlida base dels ritmes jamaicans són la fórmula que caracteritza la seva música, on s’hi suma una posada en escena que transmet festa i que fa ballar de principi a fi.

La formació ha trepitjat importants escenaris com són les Nits de Jazz a La Pedrera, el Nowa Reggae Festival, el Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona, l’Estival de Jazz d’Igualada, el Festival de Jazz de l’Estartit, les Festes de la Mercè de Barcelona, la Fira de Primavera de l’Hospitalet, el Festival Ítaca de l’Empordà i el Festival Fringe de Torroella de Montgrí, Festival de Jazz de Figueres entre d’altres. Ha compartit cartell amb artistes com Toots & the Maytals, The Skatalites, Dr. Ring Ding (colab.), Doreen Shaffer, Ky-Mani Marley, The Melodians i Kabaka Pyramid. Ha estat la banda escollida per a realitzar l’homenatge a Bebo Valdés dins la cerimònia inaugural del 50è Festival de Jazz de Barcelona, ha rebut una beca de gravació i una de producció de directe de part de les Cases de la Música. Forma part del recopilatori Blackcelona 4: The Sound of the new generation i Jamaicat (Liquidator Records, 2020)Recentment ha estat escollida per formar part del circuit del Barcelona Districte Cultural en la seva desena edició.

“Stormin'” (La Panchita Records, 2018) és el primer disc de la formació amb les col·laboracions de Dr. Ring Ding, Gorka Benítez i Chalart58.

 COMPONENTS                                                                                         

Maria Del Río – Veu / Armando Erenas – Guitarra / Daniel Ferruz – Teclats / Carlos Bayolo – Baix / Jake Klamburg – Bateria / Arnau Morell – Trompeta / Alba Alsina – Saxo alt / Iñigo Peña – Saxo tenor / Pablo Martín – Trombó / Andreu Domènech – Saxo baríton, coordinació i management

Deixa un comentari