Festival i fires

Divendres finalitza el termini per apuntar-se al Concurs de Comparses de Carnaval 2022!

La celebració de Carnaval comença a escalfar motors a Cornellà i des de dilluns 24 de gener s’ha obert la convocatòria per participar al Concurs de Comparses. Per tant, si teniu ganes de gaudir d’aquest dia amb el vostre grup o membres de l’entitat, molt atents a la següent informació:

– Del dilluns 24 de gener al divendres 11 de febrer (ambdós inclosos), tots aquells grups i col·lectius que ho vulguin poden realitzar la inscripció per participar al gran cercavila i Concurs de Comparses del Carnaval 2022.

– Per tal de dur-la a terme, heu de presentar el full d’inscripció  per via telemàtica a la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Cornellà (cal seleccionar “Instància genèrica” a la pàgina inicial). També caldrà indicar les dades de les persones que formaran part de la comparsa al segon document que adjuntem.

– Tal i com marca la normativa, en certs casos, caldrà acompanyar la sol·licitud de més documentació, per la qual cosa és convenient consultar-la atentament o, en cas de dubte, consultar al departament de Cultura de l’Ajuntament de Cornellà.

La celebració de Carnaval serà el 26 de febrer

El Concurs de Comparses del Carnaval 2022 començarà el dissabte 26 de febrer, a les 18 h. El seu recorregut serà: l’inici, des del carrer de Bonestar (a l’alçada de la plaça de Catalunya). Les comparses recorreran l’avinguda de Sant Ildefons, l’avinguda de la República Argentina i el carrer de Mossèn Andreu fins a la plaça de Catalunya, on tindrà lloc el fi de festa i el lliurament de premis.Aquesta festa es portarà a terme sempre que les condicions sanitàries ho permetin. 

 

 

Deixa un comentari