Arts escèniques Música Teatre i arts Teatre i dansa

Las Migas i Carles Sans opcions de l’Auditori per al cap de setmana

Dissabte 27 de febrer, a les 20h l’Auditori de Cornellà presenta en concert a ‘Las Migas’ en el seu darrer espectacle. Quinze anys després de la seva fundació, Las Migas són ja un petit clàssic del flamenc més ‎femení, valent i alegre, amb una nominació als Latin Grammy en el seu currículum .

Aquest quartet sempre està viu i ha format part d’ell figures com la Silvia Pérez Cruz o l’Alba Carmona, que han despuntat en la seva carrera individual.
Actualment està format per Roser Loscos (violí), Marta Robles (composició i guitarra) Alicia Grillo (guitarra) i Carolina Fernandez, “La Chispa”, veu i ball.

Ara coneixerem el seu nou projecte “Empatia”, la capacitat d’identificar-se amb una altra persona i compartir els seus sentiments. Las Migas ens porten a L’Auditori de Cornellà aquest últim espectacle i el presenten amb valentia i amb una posada en escena que ens enamorarà.

Carles Sans, una cita amb la diversió i el riure

Diuemnge, 28 de febrer, a les 19h arribarà el torn de l’espectacle ‘Per fi sol’ de Carles Sans, integran del mític Tricicle. Carles Sans, després de quaranta anys en silenci, aprofita a Per fi sol! per parlar d’ocurrents i divertides anècdotes professionals i personals viscudes durant aquest període. Confessions tan sorprenents com que abans de convèncer als seus socis de formar una companyia es va interessar per les seves parelles (les parelles d’ells), o sobre com va aconseguir superar la seva última colonoscòpia mentre la doctora li parlava de Tricicle. Ens explica també la primera vegada que els seus pares el van veure actuar amb el Joan i el Paco en un cafè teatre de Barcelona, o quan els van llepar l’orella quan van estar al Japó, i del memorable ridícul que va fer en un jumbo quan tenia pànic a volar.

Aquest espectacle explica molts dels secrets d’una companyia molt estimada que ha fet rècord de públic allà on ha anat. Per fi sol! apareix en el moment més oportú com si fos un “making of” de la vida de Tricicle.

Més información i venda d’entrades a:

www.auditoricornella.cat

Deixa un comentari