Arts escèniques Música Teatre i arts

Marlon en concert a l’Auditori de Cornellà

Serà dissabte, 6 de març a les 20h, a l’Auditori de Cornellà

Marlon és un grup de música asturià format per Adrián Roma (Veu i líder de la banda), Juanin (guitarra i cors) i Jorge (Baix). Marlon es veu clarament influenciat pel pop dels 80 (Homes G, Els Rodríguez, Els Ronaldos…) i el pop britànic dels 60 (Rolling Stones, Beatles) Van ser nominats en els seus inicis, al Premi “Artista Revelació” pels 40PP en 2016. Marlon és el grup revelació amb del moment amb més de 10,5 milions de reproduccions, més de 850.000 oients mensuals a Spotify i més de 11,5 milions de reproduccions a Youtube.

MARLON: En tots aquests anys ha presentant la seva música, creixent xou a xou, sense perdre la il·lusió, treballant molt i creixent com a banda.
Des de 2017 han estat en gira sense parar . Primer amb el seu disc “Coses que no es paguen amb diners”; mentre tocaven per Espanya anaven al seu torn component i preparant noves cançons que a poc a poc van anar revelant en acústic, en videoclips o en petites píndoles que compartien en les seves xarxes socials per a tots els seus seguidors.
La gira de 2018/2019 va ser un abans i un després, i va finalitzar amb sold out en ciutats com Barcelona, Bilbao i a Madrid en una repletísima Joy Eslava. Per als asturians, Madrid, és una ciutat on sempre omplen; des dels seus inicis en sales com Moby Dick, Mon live, Costello o en el fiestón en el qual es va convertir el concert de la Joy Eslava o el del Festival del Jardí de les Delícies. Marlon compten amb milers d’incondicionals i cada vegada sumen nous seguidors.

El passat 2020 MARLON, per al seu nou concert de Madrid van anunciar el salt a la Riviera. Tot un somni impensable per als asturians quan van començar amb aquesta aventura a penes tres anys enrere.
La gira de 2020 va començar secundada per noves cançons sonant amb força i que acumulaven milers de descàrregues en totes la plataformes digitals: temes com “Tornaré”, una cançó que Adri va dedicar al seu pare mort, “96” i el single que va donar nom a aquesta reeixida gira: “Tequila i candela”, a més de les seves hits “Em va fer gust de poc”, “Març al febrer” “El meu Macarena”, Amorfina”…

Marlon començava l’any amb la perspectiva d’una espectacular gira amb “Tequila i candela” amb totes les entrades esgotades mesos abans. Una gira que va haver de ser ajornada pràcticament íntegrament a causa de la pandèmia del COVID.

Ara arriben a Cornellà!. COMPRA JA LA TEVA ENTRADA A:

www.auditoricornella.cat

 

Deixa un comentari