Activitats familiars Cultura en familia

L’Auditori de Sant Ildefons acull l’espectacle familiar ‘Alma’, aquest diumenge 21 de novembre

La programació del Cornellà Escènica continua oferint activitats i propostes culturals per a tota la família i aquest cap de setmana, és un exemple. L’Auditori de Sant Ildefons acull l’obra de teatre “Alma”, de la companyia LaBú Teatre. Començarà a les 12 h i és un espectacle recomanat per a infants a partir de 2 anys.

“Alma” és un viatge poètic i sensorial a través de les quatre estacions de l’any, cadascuna amb una ànima pròpia que prendrà forma a través dels objectes i dels materials que s’anirà trobant la protagonista. Aquest espectacle té un preu de 5,25 € i les entrades es poden comprar a través de www.entradescornella.cat.

A banda d’aquest espectacle, la programació familiar continua dins de la programació Cornellà Escènica. Concretament, diumenge 28 de novembre, puja sobre l’escenari de l’Auditori de Cornellà el grup “El Pot Petit”, amb un espectacle musical i teatral. I l’11 de desembre, arriba també al mateix escenari la Dàmaris Gelabert amb l’Orquestra Simfònica del Vallès. Tota aquesta informació la trobareu aquí.

Deixa un comentari