Activitats familiars

Vols col·laborar en el Campament Oriental del Mag Maginet?

Estem a novembre, però ja s’acosten els preparatius per celebrar la propera Nit de Reis 2022 a Cornellà de Llobregat. El Mag Maginet, des del seu laboratori a la Torre de la Miranda, s’ha dedicat a estudiar els estels per traçar el millor itinerari perquè Melcior, Gaspar i Baltasar arribin a la ciutat.

Com cada any, el Mag serà al Campament Oriental per rebre als més petits de la ciutat i explicar-los les seves investigacions i de quina manera caldrà indicar el lloc d’arribada als Reis. Desenes de joves de la ciutat col·laboren amb el Maginet durant aquests dies, amb molta cura i afecte com a patges perquè els nens i nenes s’impregnin al màxim de l’esperit del Nadal. És un moment viscut amb il·lusió, misteri i moltes ganes pels infants de Cornellà, però també per tota la ciutadania.

Aquesta setmana s’obre el termini per inscriure’s com a col·laborador/a del Campament. Les inscripcions es podran fer entre el dilluns 8 de novembre a les 16.15 h. i el divendres 12 de novembre a les 21.00 hores.

Els passos a seguir per a realitzar la inscripció són:

  1. Omplir el formulari adjunt.
  2. Descarregar i omplir la còpia digital Autorització a l’Administració pública per a l’accés a les Dades del Registre Central de Delinqüents Sexuals: https://bit.ly/3pB2YOP
  3. Majors d’edat: còpia digital del DNI // Menors d’edat (cal tenir més de 14 anys): còpia digital del DNI i del DNI del tutor/a legal, mare o pare
  4. Enviar tota aquesta documentació al següent correu electrònic: puntvolisol@gmail.com

 

El Campament Oriental d’aquest any es realitzarà en dos torns, el primer els dies 28, 29, 30 de desembre; i el segon els dies 1, 2, 3 i 4 de gener. El dia 5 de gener, durant la cavalcada, hi estaran convocats els dos torns.


Més informació: Punt de Voluntariat i Solidaritat de Cornellà

iconfinder-telephone_134148.png   93 376 28 00
iconfinder-mail_183573.png puntvolisol@gmail.com
Whatsapp: 630 825 811
Facebook: @punt.voluntariatsolidaritat
Twitter: @puntvolisol
Instagram: @puntvoluntariatcornella

Deixa un comentari