Arts escèniques

L’Auditori triomfa amb la seva programació

Luis Zahera a L'Auditori.

En aquests moments, té exhaurides les entrades del monòleg d’aquest dissabte i de la seva primera òpera, del 14 de març

L’Auditori de Cornellà té exhaurides les entrades per gaudir, aquest dissabte 25 de febrer, del monologuista Luis Zahera. La sala va habilitar dos passis d’aquest espectacle, titulat “El Chungo” (a les 17 h i a les 20 h), però les dues sessions estan ja completes!

El reconegut actor gallec, guanyador d’un premi Goya el 2019, presenta a L’Auditori el seu espectacle de comèdia anomenat “Chungo”. Prou conegut pel seu talent com a actor, ara és moment de gaudir de Luis Zahera en la seva faceta més còmica. Els afortunats que tinguin la seva entrada, descobriran un humorista ple d’històries i d’histèries, totes en clau d’humor basades, majoritàriament, en vivències pròpies, tant familiars com viscudes al boig món de la faràndula.

Qui és aquest monologuista?

Luis Zahera a L'Auditori
“Chungo” és el nom del monòleg de Luis Zahera.

Luis Zahera va saltar a la fama a Galícia, sent el seu paper més conegut el de Petróleo a la reeixida sèrie de la TVG, Mareas Vivas. A més d’haver participat en molts espectacles teatrals, ha aparegut en nombroses sèries i pel·lícules d’àmbit autonòmic i nacional, com ara “Celda 211”, “Alatriste” o “Spanish Movie”. El 2019, va ser guardonat amb un Goya pel seu paper a “El reino”.

LA PROGRAMACIÓ DE L’AUDITORI DELS PROPERS DIES

Més enllà del monòleg de Zahera, la programació de L’Auditori, inclosa en el Cornellà Escènica, continua. Dissabte 4 de març, Vanesa Gálvez presenta “El dormitorio” dins del Cicle Emergents i diumenge 5 de març, Evelyn Arévalo porta “Carrer de Txernòbil”.

El dormitorio

"El dormitorio", de Vanesa Gálvez
“El dormitorio” forma part del cicle Emergents.

En el marc del tercer cicle del projecte “Emergents”, que té com a objectiu donar oportunitats a joves talents i artistes pre-professionals, L’Auditori dona la benvinguda a “El dormitorio”, idea original i coreografia de Vanesa Gálvez, resident de l’escola de dansa ARC de Cornellà. L’acompanyen a l’escenari Eduardo Cortés la guitarra i la cantaora Alba Guerrero.

És una proposta de ball flamenc amb músics en directe on es fa servir la simbologia d’una habitació com a eina de creació. Durant la representació, es desenvolupa un diàleg interdisciplinari entre flamenc, arquitectura i pedagogia mitjançant una escena sincera, directa i contemporània. Aquesta peça forma part del projecte La Casa del Flamenco, on s’equipara el flamenc amb una casa, permetent seguir a través de les seves estances els diferents estils que el componen.

Aquesta obra serà dissabte 4 de març, a les 20 h, i el preu de l’entrada és de 4 euros.

“Carrer de Txernòbil”

Evelyn Arévalo interpreta "Carrers de Txernòbil".
“Carrers de Txernòbil” és una obra molt íntima amb una posada en escena senzilla.

A través d’un monòleg interpretat per Evelyn Arévalo i dirigit per Joaquim Armengol arriba a L’Auditori de Cornellà l’escenificació de la crònica de la catàstrofe nuclear històrica de Txernòbil. Una obra basada en el llibre La pregària de Txernòbil de Svetlana Aleksiévitx, Premi Nobel de Literatura 2015.

Evelyn Arévalo exposa a “Carrer de Txernòbil” el testimoni de Liudmila Ignatenko amb una posada en escena essencialista, tractant de transmetre l’impacte que produeix el text amb la màxima senzillesa possible.

Aquesta cita teatral serà diumenge 5 de març, a les 19 h, i el preu de l’entrada és de 10 euros.

Deixa un comentari