Activitats familiars Arts escèniques Cultura en familia Teatre i arts Teatre i dansa

“Le Voyage” tanca aquest diumenge a la Sala Ramon Romagosa la programació gener-maig del Cultura en Família

La Sala Ramon Romagosa acull aquest diumenge 8 de maig, la darrera cita del Cultura en Família de la temporada gener-maig d’aquest any. Es tracta de l’obra de teatre “Le Voyage”, de la companyia JAM, que reflexiona sobre les migracions a través de la vida quotidiana d’un pallasso que viatja arreu del món. L’espectacle comença a les 12 h. Aquesta representació teatral està recomanada per a infants majors de 3 anys i forma part de la programació del Cornellà Escènica, dins de la categoria de Cultura en Família.

“Le Voyage” explica la quotidianitat d’un clown des del punt de vista de la seva relació amb la família, la feina o el lleure. En concret, l’obra narra una vida estàndard que qualsevol ésser humà pot viure arreu. Però, de cop i volta, esclata el conflicte. Sense saber per què hi ha qui es baralla, hi ha qui mor, hi ha qui ha de fugir… Un espectacle d’humor gestual, poètic i sensible que ens fa reflexionar sobre el fet migratori.

El preu de l’espectacle és de 5,40 euros. Les entrades ja es poden comprar a través del portal www.entradescornella.cat. Si els tiquets es compren abans, s’estableix un descompte del 10 % sobre el preu de les localitats i s’hi pot afegir un altre 10 % de descompte si a la compra anticipada es presenten els següents carnets: Carnet Jove, Carnet +25, Carnet d’estudiant, Carnet de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, Carnet de Voluntariat per la llengua, Tarja rosa, Majors de 65 anys (en aquest cas, es pot acreditar amb el DNI/NIE), i altres grups i/o col·lectius amb els quals s’estableixin acords i/o convenis (1 carnet per entrada). En aquest cas, s’haurà d’acreditar físicament el carnet a l’accés de l’espectacle. En el cas de no acreditar-se físicament, s’hi denegarà l’accés sense retorn de l’import abonat, per utilització fraudulenta de les entrades.

Deixa un comentari