Festival i fires

“Posa-li cara al Voluntariat”, aquest divendres, a la plaça de Lluís Companys

L’Ajuntament de Cornellà posa en marxa un nou cicle de voluntariat a la ciutat a través del qual es donaran a conèixer les oportunitats que n’hi ha a la localitat relacionades amb el voluntariat. Sota el títol “Posa-li cara al Voluntariat”, aquest divendres 6 de maig s’engega aquesta mostra, a la plaça de Lluís Companys.

Durant aquest dia, podreu trobar:

Les entitats que participen:

AECC Cornellà, Botiga Solidària, Amics de la Gent Gran, Coordinadora contra la Marginació, Creu Roja Cornellà, Voluntariat per la llengua, Càritas, ADACC Cornellà, CCAR – Programa Català de Refugi (mentoria), Llirka Virolai, Fundació Dependents, Progat Cornellà, LECXIT, Corresolidaris & Barcelona Voluntària i Cornellà Solidari.

Els serveis que participen:

Assessoria Mobilitat Internacional i Punt de Voluntariat i Solidaritat de Cornellà.

Exposicions:

  • Posa-li cara al Voluntariat”: coneix a persones diverses que fan voluntariat a Cornellà i els projectes en els quals participen i com els hi repercuteix en la seva vida, ser una persona voluntària a la ciutat.
  • Agafa el punt amb nosaltres, fes-te voluntari/ària”: exposició que explica el servei del Punt de Voluntariat i posa en relleu la importància del voluntariat.

Actuació musical de 19:30 a 20:30 h, a càrrec de M Davis Band (grup que ofereix un repertori basat en clàssics del soul, el funk, el rythm blues i el rock de les dècades dels 60, 70 i 80).

Deixa un comentari