Arts escèniques Música Teatre i arts

Tribut a The Beatles a l’Auditori, no t’ho perdis!

Dissabte, 7 de maig, a les 20h, l’Auditori de Cornellà presentarà un gran espectacle musical amb música de The Beatles de la mà del grup The Flaming Shakers. Un espectacle amb les millors cançons d’aquesta mítica banda de Liverpool.

Segons la crítica especialitzada, The Flaming Shakers són la millor banda tribut a The Beatles d’Europa, músics extraordinaris que van ser nomenats banda revelació a la International Beatle Week Liverpool 2015 i seleccionats novament en l’edició 2017.

El seu argument fonamental és un viatge en el temps, recreant aquella meravellosa música i imatge que van tenir The Beatles i que tant va impactar en una societat àvida de canvis i experimentació.

Fent un repàs pel més destacat de la carrera dels “Fab Four”, es recrea també el vestuari i els instruments utilitzats en les seves actuacions. Els contemporanis del grup podran recordar aquells temps i la trajectòria del quartet de Liverpool i les noves generacions podran descobrir-los d’una manera altament professional, respectuosa i recomanable.

És l’única banda homenatge a nivell internacional que ha tocat al costat The Quarrymen (banda creada i liderada per John Lennon sent un adolescent a la qual després es van sumar altres dos futurs membres de The Beatles, Paul McCartney i George Harrison) i PETE BEST (bateria de The Beatles 1960-1962) i ha girat per tot Europa en les programacions més reconegudes del “univers Beatle”.

Venda d’entrades a : www.auditoricornella.com

 

Deixa un comentari