Esports i aire lliure

Nou quiosc reconvertit a la Rambla per promoure l’esport

Cada diumenge,  acosta’t al  Punt d’Esports Cornellà al nou quiosc de la Rambla Anselm Clavé. El 8 de maig esva obrir amb una matinal d’activitats per a tota la família.

Continuen reinventant  l’espai públic per acollir noves iniciatives i gaudir del barri, a prop de casa. Aquest nou quisc promourà la pràctica esportiva i informarà als usuaris que s’hi acostin sobre les possibilitat que tenim a la ciutat per a practicar esport, tant a l’aire lliure com amb programes dirigits amb monitors. Les persones interessades poden adreçar-se a aquest quiosc i preguntar s0bre les activitats municipals.

Nou ús als quioscos

L’Ajuntament de Cornellà va posar en marxa l’any 2019 un programa de dinamització d’alguns dels antics quioscos de premsa que porten anys tancats i sense ús a la ciutat per acollir noves iniciatives que permetin potenciar activitats de lleure i d’oci per als veïns i veïnes. Els dos primers es van dedicar a promoure accions relacionades amb el medi ambient (La Re-Parada del carrer Catalans) i a les activitats infantils (Ludoteca L’Avet, al carrer de l’Avet). L’any passat, es va estrenar una segona Re-Parada, en aquest cas al davant del Castell de Cornellà.

Amb l’estrena del quiosc de la Rambla, l’Ajuntament de Cornellà continua reinventant l’ùs d’aquests elements i impulsa la recuperació dels carrers de la ciutat com a espai per a celebracions ciutadanes i populars amb diversos programes i activitats de caràcter cultural, esportiu o familiar.

 

Deixa un comentari