Activitats familiars

Què fer durant el pont?

Activitats Nadal a Cornellà de Llobregat. Activitats nadalenques. Activitats familiars. Cornellà a Nadal.

Seguint l’Agenda de Nadal d’aquest any, aquests dies hi ha dues propostes previstes que són gratuïtes i que tenen molt de caliu nadalenc!

A banda de les activitats més destacades de l’Agenda de Nadal 2023-2024, aquest cap de setmana també hi ha altres propostes interessants per a tota la família. Tenint en compte que aquesta és la setmana del pont de la Puríssima, només tenim dues propostes, però són molt nadalenques i, a més, amb esperit solidari!

La primera activitat d’aquest cap de setmana és la inauguració del pessebre de la parròquia de Sant Miquel i que organitza l’Hermandad de Nuestra Señora del Rocío. Aquesta inauguració està prevista a les 20 h, al carrer de Josep Feliu i Codina (barri Pedró).

Aquest naixement s’ubica al local de la rectoria, a tocar amb la parròquia i cada any inclou una figura nova, elaborada amb materials reciclats. Per tant, és una proposta molt bonica per visitar amb els més petits i trobar la novetat d’aquest any. Al costat, hi ha diverses pastisseries per prendre un cafè calent o una xocolata desfeta, acompanyada amb alguna coseta dolça. Tot un planazo!

I durant tot el cap de setmana es portarà a terme una activitat solidària que és el Torneig solidari Ciutat de Cornellà amb la Marató de TV3. Aquesta proposta és organitzada pel CB Cornellà i es desenvoluparà al Parc Esportiu Llobregat per recaptar fons i donar visibilitat a la causa de la Marató de TV3 d’aquest any, que és la salut sexual i reproductiva. D’aquesta manera, durant tot el cap de setmana, es faran competicions de bàsquet. L’horari del dissabte és de 9 a 20 h i del diumenge, de 9 a 14 h.

A més, la setmana passada us vam donar 24 idees per realitzar durant el calendari d’advent, amb propostes que es poden desenvolupar a la ciutat. Us recordem les activitats incloses en el nostre particular calendari d’advent que corresponen a aquesta setmana!

4 de desembre: seguir el mapa dels objectes de llum d’enguany

5 de desembre: anar al Garden Cornellà per comprar ornaments nadalencs per a la llar (hi ha molta varietat i molt bé de preu!)

6 de desembre: decorar la casa de Nadal

7 de desembre: anar a qualsevol comerç de proximitat per comprar els ingredients de les galetes de mantega

8 de desembre: fer aquestes galetes de mantega amb formes nadalenques

9 de desembre: escriure un desig de Nadal i penjar-lo en un arbre dels desitjos (aquest any, hem canviat les boles per estrelles dels desitjos!)

10 de desembre: participar del Torneig solidari Ciutat de Cornellà amb la Marató de TV3 (al Parc Esportiu Llobregat, de 9 a 14 h)

Deixa un comentari