Arts escèniques

Dos espectacles finals

Concert de valsos Simfònica Cornellà Escènica Cornellà de Llobregat.

La programació cultural impulsada per l’Ajuntament de Cornellà finalitza la temporada de tardor el diumenge 17 de desembre, amb dos espectacles. Encara hi ha entrades disponibles.

La temporada de tardor del Cornellà Escènica arriba a la seva recta final, amb dos espectacles. El primer és el típic concert de l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat, amb el seu espectacle titulat ‘Valsos i Danses’, que es podrà gaudir el diumenge 17 de desembre, a les 18 h, a L’Auditori de Cornellà. I el segon és el recital de l’Evelyn Johnson, a la Sala Ramon Romagosa, també el diumenge 17 de desembre, una hora més tard, a les 19 h.

L’Auditori de Cornellà presenta una nova edició del concert Valsos i Danses amb l’Orquestra Simfònica Sant Cugat. És una actuació amb els famosos valsos i polques de la família Strauss, que ja és tradició quan arriben aquestes festes. Està pensat per gaudir en família i sempre endolcit amb la complicitat i el bon humor dels músics de l’orquestra.

Les entrades tenen un preu de 26 euros, però hi ha descomptes per compra anticipada, per a menors de 25 i per a majors de 65. Els infants de 3 a 12 anys paguen 12 euros.

I la programació de tardor d’aquest any de l’Escènica finalitza amb el recital de l’Evelyn Johnson. Aquest és un projecte que ens apropa a la vida d’aquesta soprano estatunidenca, amb les seves versions inspirades en les seves arrels nord-europees, passant per la joventut als EEUU, el seu vincle familiar amb la cultura mexicana i acabant amb la seva etapa actual, al nostre país. L’Evelyn Johnson estarà acompanyada al piano pel Marc Serra.

Les entrades tenen un preu d’11’30 euros, però hi ha descomptes per compra anticipada.

Deixa un comentari