Arts escèniques

Nadales de Cornellà a Spotify!

Cornellà a Spotify, llista de música, Nadales, Cornellà de Llobregat.

Una hora de música típicament nadalenca, per deixar anar l’esperit nadalenc, amb els millors temes de Cornellà!

Senyores i senyors!!! Ens la vau demanar i aquí la teniu: tota una llista oficial de nadales, en català, castellà i anglès, de Cornellà i de més enllà! Una hora de música per omplir-se de Nadal, algunes, per ballar, i d’altres, per recordar…

La setmana passada, per històries d’Instagram, us vam preguntar quins temes us interessaven més d’aquesta època de l’any i entre les moltes propostes, aquesta es repetia: música de Nadal! Doncs aquí la teniu!

Des de la típica ‘All I want for Christmas is you’ de Mariah Carey, a versions de la Taylor Swift o d’Ariana Grande i Ed Sheeran, amb temes propis de Joan Dausà i dels nostres artistes cornellanencs. I és que en aquesta llista d’Spotify no poden faltar les tres cançons que, des de l’any passat, sonen en la nostra cavalcada: ‘Desperta Maginet’ i ‘Com s’ho faran?’, de Parpelles; i ‘Ses Majestats arriben a Cornellà’, d’Òscar Larios.

A més, la part més divertida és que vosaltres també podeu proposar temes i nosaltres les afegirem. D’aquesta manera, serà una llista compartida i molt nostra que, desitgem, us agradi tant com a nosaltres!

Deixa un comentari