Activitats familiars

Fira de Santa Llúcia

Santa Llúcia, Cornellà de Llobregat, mercat de Nadal.

La plaça de l’Església i els seus voltants tornen a impregnar-se de Nadal amb la Fira de Santa Llúcia, del 16 al 17 de desembre, des de les 15 h del dissabte i fins a les 20 h del diumenge.

Arriba una de les activitats més top de l’Agenda de Nadal de Cornellà de cada any, es tracta de la Fira de Santa Llúcia, que organitza l’entitat Crear Cornellà. Es portarà a terme el cap de setmana del 16 i 17 de desembre, com sempre, des de la tarda del dissabte (de 15 a 20 h) fins al diumenge, durant tot el dia (de 10 a 20 h). La ubicació tampoc canvia: els voltants de la plaça de l’Església, agafant la part alta de la rambla d’Anselm Clavé i un tram de la carretera d’Esplugues.

Fira Santa Llúcia, Cornellà de Llobregat, artesania, Nadal, activitat familiar.

Aquesta Fira de Santa Llúcia és una iniciativa de l’associació Crear Cornellà, que aglutina artistes, artesans i comerciants de la ciutat i d’arreu, amb la voluntat de desenvolupar una mostra de parades, ambientades amb l’esperit nadalenc.

D’aquesta manera, els assistents podran comprar ornamentació nadalenca, flors, manualitats, dolços i bijuteria. Enguany, seran 120 carpes les que s’instal·laran durant els dos dies de fira (les mateixes que durant l’edició passada) i, la novetat és que es concentraran, sobretot, a la plaça de l’Església, sense fer servir la plaça dels Enamorats.

Pel que fa a les activitats infantils, també es mantindran les mateixes propostes de l’any passat, destacant l’activitat estrella que sempre acostuma a ser la parada de kàrting infantil.

Deixa un comentari