Activitats familiars

Conte de la Nit de Reis

Presentació del Conte de la Nit de Reis a Cornellà de Llobregat.

El dimecres 13 de desembre, a partir de les 18.30 h, al Castell, es presenta el conte i el cartell de la Nit de Reis 2024. A la presentació, a la qual està convidada tota la ciutat, assistiran els autors i la il·lustradora!

Conte Nit de Reis 2024 Cornellà de Llobregat conte Mag Maginet

Les activitats infantils continuen i una de les més destacades de l’Agenda de Nadal de Cornellà és la presentació del conte i del cartell de la Nit de Reis. Sota el títol ‘Les energies de la llum’, s’explica una aventura dels nostres personatges preferits: en Mag Maginet, la Fada Ondina i el Melquíades. Aquest any, la història compta amb un personatge convidat, el Cornèlic. El mateix autor, en Joan Gallofré, ens relata una part del seu conte:

A banda de llegir el conte, que es repartirà per totes les escoles d’infantil i de primària de Cornellà, una de les activitats que més els agrada als infants és pintar-lo. Per aquesta raó, la il·lustradora Irene Alcázar ha creat unes figures rodonetes i en blanc i negre que, esperem, s’ompliran de color en mans dels infants. De fet, els més petits, com no podria ser d’altra manera, són els grans protagonistes d’aquesta història! Així ho escriu l’autor del conte d’aquest any:

Durant la presentació del Conte de la Nit de Reis, prevista per al dimecres 13 de desembre, a les 18.30 h, al Castell, també es presentarà el cartell de la Nit de Reis. El color és el gran protagonista d’aquesta imatge, creada per Miguel Ángel Garcia Laparra, més conegut com Maikel!

En aquest cartell, apareixen els tres Mags d’Orient sobre patinets, arribant a Cornellà de manera una mica atropellada, i carregats de joguines que surten disparades per tot arreu sota l’atenta mirada de la Torre de la Miranda!

Deixa un comentari