Esports i aire lliure

Les activitats d’estiu per a joves

Comencen les activitats d'estiu a Cornellà de Llobregat.

Aquests dies, comença la programació especial per a joves a la ciutat, pensada per ocupar les seves agendes durant les llargues vacances d’estiu. Des d’activitats esportives fins a una programació concreta de Nits Insòmnia són les propostes.

El programa Estiu al Pati obre els patis de sis escoles durant l’estiu amb l’objectiu de donar opcions lúdiques i esportives a nens i joves que es queden a la ciutat durant les vacances.

La durada del programa és del 25 de juny fins al 6 de setembre de dilluns a divendres en horari de 17.00 h a 20.30 h, excepte del 3 al 18 d’agost (tots dos inclosos) que romandran tancats.

El departament d’Esports municipal contracta a professionals de l’activitat física i l’esport per a dinamitzar l’activitat als patis, fomentant els valors educatius a través del joc i l’exercici físic.

Les escoles que obren són les següents:

• Escola Torre de la Miranda

• Escola Montserrat

• Escola Abat Oliba

• Escola Dolors Almeda

• Escola Els Pins

• Escola Suris

Enguany, també obre el Camp de futbol de Sant Ildefons fins al 2 d’agost en el mateix horari, de dilluns a divendres de 17 h a 20.30 h.

Estiu Jove és una programació dirigida a joves entre 12 i 21 anys amb múltiples activitats les tardes de dilluns a dijous, en diferents barris de la ciutat. Es realitzen del 25 de juny al 25 de juliol, organitzades pel Departament de Joventut municipal en col·laboració amb el Club Infantil Juvenil Sanfeliu-Sant Ildefons, i proposa opcions com: fotografia, informàtica, jocs de taula, cinema, esports, skate, grafitis i arts urbanes, etc.

A això se suma l’edició d’estiu de les Nits Insòmnia, del 21 de juny al 20 de juliol, en aquest cas amb activitats nocturnes els divendres i dissabtes, per a joves de 16 a 35 anys. La primera serà una festa en la piscina del PELL, el divendres 21 de juny. De manera complementària, hi ha dues activitats de Escalfa que Surts, l’adaptació de Nits Insòmnia per a adolescents de 12 a 15 anys.

Finalment, durant els mesos de juny i juliol, cinc joves de la ciutat exposaran els seus còmics en l’Oficina Jove (c. Mossèn Andreu, 17), dins del programa Còmic Zone estrenat aquesta primavera.

Deixa un comentari