Arts escèniques

Festa Lúppiter a Cornellà!

Festa Lúppiter a Cornellà de Llobregat dins de Les Nits d'Estiu

La programació de les Nits d’Estiu 2024 comença el divendres 28 de juny amb una novetat: la Festa Lúppiter. Es farà al parc de la Ribera, a partir de les 22 h, i l’entrada és totalment gratuïta.

Les Nits d’Estiu ofereixen una programació musical i cultural en diferents espais de la ciutat, aprofitant la fresca de la nit, per gaudir de l’estiu al carrer. Cada any, hi ha activitats que es repeteixen perquè tenen èxit, però també s’incorporen de noves. Un exemple és la Festa Lúppiter, que per primera vegada se celebrarà a la nostra ciutat, al més pur estil d’Eivissa. D’aquesta manera, els joves de la ciutat es podran divertir en aquesta trobada, innovadora i espectacular, carregada d’efectes especials.

Els DJs convidats seran Albert González i Àlex Montes. González és DJ i productor internacional, resident de Privilege Ibiza i Pacha. També actua a Tomorrowland, Arenal Sound, Miami Music Week, desalia RBF… Per la seva banda, Montes també és DJ i productor, resident dels clubs més actuals de les Terres de l’Ebre, com Lo Perreo, Karibú Club i La Costa.

Un animem a gaudir de l’inici de les Nits d’Estiu, vestits de blancs a poder ser, i amb moltes ganes de ballar!

Deixa un comentari