Altres propostes interessants Arts escèniques

Nits d’Estiu 2024

Comença la programació de Nits d'Estiu 2024 a Cornellà de Llobregat.

La programació especial d’estiu a Cornellà comença el divendres 28 de juny amb un espectacle per a joves i finalitza el 26 de juliol amb un espectacle variat a l’Espai Cultural de La Caldereria.

La programació de les Nits d’Estiu ja arribat, i ha vingut per quedar-se fins a finals de juliol. D’aquesta manera, des del divendres 28 de juny i fins al divendres 26 de juliol, s’han programat 26 activitats diferents, entre les quals es mantenen les més tradicionals, com ara les sessions de Cinema a la Fresca, el San Ildesound, els concerts Sonoritza’t 08940 d’artistes o bandes locals, el Festival Dansafolk, el Sant Ildephon’s Festival, el Can Mercader Festival  i el concert líric del Castell. Però, enguany, també hi ha propostes noves, com la Festa Lúppiter, que dona el tret de sortida a tota la programació del juliol al nostre municipi.

Durant el darrer cap de setmana de juny, a banda de la Festa Lúppiter, podrem gaudir d’una Nit de Ball amb la Cornellà Band. Cornellà es vestirà de gala el dissabte 29 de juny, a partir de les 22 h, a la plaça del Pallars, per gaudir d’aquest concert a càrrec de la CORNELLÀ BAND, banda nascuda en el sí de la Societat Coral la Unió, amb repertori molt variat i músics disposats a què no parem de ballar.

Ja durant el juliol, i dins de la programació concreta del Cinema a la Fresca, a la plaça de Catalunya es projectaran quatre pel·lícules (una per setmana),  les quals seran: Dune, de Denis Villeneuve de ciència ficció per a majors de 12 anys; la pel·lícula d’animació Migració, un viatge potes a l’aire, per a tots els públics; Los Fabelman, un drama per a majors de 12 anys d’Steven Spielberg; i Barbie, per a majors de 13 anys i èxit de la taquilla durant l’any passat. Per cert, abans d’aquest film, es projectarà el curtmetratge Cura Sana, de Lucía G. Romero. Així que ja podeu anar comprant les crispetes o els gelats…

Els artistes o els grups que actuaran en diferents escenaris de la ciutat seran Tarambana (sevillanes, rumba i flamenc pop), el dijous 4 de juliol, al Castell; Maria Jaume (cantautora), que presentarà el seu tercer disc a la plaça de l’Església el divendres 5 de juliol; Paula Rodríguez, qui oferirà una nit de jazz el dijous 11 de juliol, al Castell; Los Niños Jesús (la banda de Jordi Èvole), el dissabte 13 de juliol, a la plaça del Pallars; Mau Boada, el dijous 18 de juliol, al Castell; i les actuacions dels autors i de les autores locals Sara Uribe, Laura Lázaro, Adrià Carro i Marta Gin, el divendres 26 de juliol, a l’Espai Cultural La Calderria, per tancar la programació de les Nits d’Estiu.

‘Tutto Puccini’, el Concert Líric del Castell, el dijous 25 de juliol.

El San Ildesound se celebrarà el divendres 5 de juliol, al carrer de l’Avellaner; el Dansafolk es realitzarà del 12 al 14 de juliol, al Castell, organitzat per l’Agrupació Sardanista de Cornellà; els concerts Sonorita’t 08940 es programen el 12 i 19 de juliol, amb Quinto Cuarta, Al Dalí, Let’s Quo i Cacho a Cacho, tots quatre a Can Mercader.

El Can Mercader Festival està previst per al dissabte 20 de juliol, compartint horari amb el Sant Ildephon’s Festival, que es farà al carrer de l’Avellaner; i el concert líric al Castell es podrà gaudir el dijous 25 de juliol amb un espectacle central en Puccini.

Deixa un comentari