Lectura

Les biblioteques municipals, obertes durant les tardes d’agost

Des de fa poc, Cornellà compta amb una xarxa de cinc biblioteques municipals. Aquestes són, a més, durant l’estiu, espais climàtics d’interior. Els seus sistemes de climatització ofereixen un confort tèrmic perfecte per evitar els ensurts de les altes temperatures. Per tant, a banda d’estar frescos, també podem gaudir d’una bona lectura.

Durant l’estiu, les cinc biblioteques romandran obertes de dilluns a divendres, de 15.30 a 20.30 h, tret de l’agost. Durant aquest mes d’agost, la Teresa Pàmies i la Clara Campoamor romandran tancades.

Precisament, les cinc biblioteques ens recomanen les següents lectures, que es poden demanar de préstec a través de la Xarxa de Biblioteques Municipals de Cornellà.

LECTURES RECOMANADAS

CÒMIC MANGA.

Taniguchi, Jiro. El almanaque de mi padre. Barcelona: Planeta Cómic, 2020.

Després de setze anys vivint a la gran ciutat, un home torna al seu poble pel funeral del seu pare i allà es retrobarà amb familiars i amics que li faran replantejar el seu ressentiment.

ÀLBUM IL·LUSTRAT PER A INFANTS.

Stéphane Servant; Gèhin, Élisa. Taxi Mec-mec. Sevilla: Barrett, 2021. 

Tot comença amb una dona amb un gran barret cridant un taxi per portar-la al ball. Per la ciutat, el taxi circula, amunt i avall. Aviat en seran molts més, dins del taxi.

NOVEL·LA

Alfred Bosch. El temple dels pobres. Barcelona: Columna, 2022. 

A l’ombra de les torres de la Sagrada Família, Alfred Bosch construeix la història de la seva última novel·la. Des d’allà, el Jaume i la Lola viuen la seva vida com a mirall de la història del país, perquè la Història no és més que la suma de les històries de totes les persones que l’han viscuda.

NOVEL·LA JUVENIL

Neal Shusterman. Punto de inflexión. Madrid: Nocturna, 2022.

Narrat amb un llenguatge proper i una forta crítica social, ens porta a reflexionar sobre el racisme, els privilegis i l’homofòbia.

POESIA

Srta. Bebi. Indomable: diario de una chica en llamas.. Barcelona : Montena, 2017. 

Indo(fla)mable  és un recull descarat, farcit de versos contundents. Violència, passió i sinceritat són els seus tres components principals.

Deixa un comentari