Arts escèniques Teatre i arts Teatre i dansa

“Les bones intencions”, a la Sala Ramon Romagosa

La programació de tardor del Cornellà Escènica, que és l’agenda de teatre, música i dansa que organitza l’Ajuntament de Cornellà per gaudir en les diferents sales de teatre de la nostra localitat, porta aquest cap de setmana una obra de teatre guardonada amb el Premi Margarida Xirgu a Míriam Iscla per la seva interpretació.

Diumenge 20 de novembre, a les 19 h, la Sala Ramon Romagosa presenta aquesta obra que explica la història de Paula (Míriam Iscla) i d’en Pere (Joan Negrié), dues persones a les quals les coses mai no els han sortit com esperaven. Un dia es coneixen i decideixen muntar una empresa junts per fer realitat, d’una vegada per totes, les bones intencions de cadascú. Però el camí de l’infern està empedrat de bones intencions.

Qui són Míriam Iscla i Joan Negrié?

Míriam Iscla és una actriu catalana de teatre i televisió, que també ha fet doblatge. La seva carrera se centra principalment al teatre, però també és popular per la seva interpretació a “Los ladrones van a la oficina”, “El comisario”, “Jet lag” i “La sagrada família”.

Per la seva banda, Joan Negrié és un actor català de televisió, teatre i cinema, conegut per les seves actuacions a “Los Serrano”, “Merlí” o “Antidisturbios”; però sobretot per la seva participació en les pel·lícules “Barcelona 1714” i “El fotógrafo de Mauthausen”.

Les entrades per gaudir d’aquesta obra estan disponibles, però com sempre, si feu compra anticipada, us podeu beneficiar d’un descompte de fins al 20%.

Deixa un comentari