Exposicions i més

L’oferta d’estiu dels centres cívics

Inscripcions obertes en els centres cívics de la ciutat de Cornellà de Llobregat.

Des del 3 de juny, les inscripcions són obertes en els diferents centres cívics de la ciutat.

Aquest mes de juliol tens propostes molt interessants per gaudir i formar-te als centres cívics de la ciutat. Com a la resta de l’any pots trobar diverses opcions relacionades amb l’art, la fotografia, els idiomes, la cuina, el ball i l’activitat física, excursions i exposicions, etc. 

Les inscripcions són obertes del 10 de juny fins al 28 de juny en els centres cívics de Sant Ildefons i de la Gavarra, i des del 3 de juny en el del PELL.

  • Al Centre Cívic Sant Ildefons, en col·laboració amb les diferents entitats del barri, podem trobar una vintena de propostes d’àmbits tan diversos com l’educació artística, la música i el ball, tallers de ciència per als infants de 6 a 12 anys, la cura del cos i la ment, cuina en família (un infant d’entre 8 i 12 anys acompanyat d’un adult), sostenibilitat, idiomes i altres. Més informació.
  • Al Centre Cívic de la Gavarra podrem trobar la vessant de les arts plàstiques amb els habituals tallers d’art, de risoteràpia i de conversa en anglès. També l’associació Gent i Futur ofereix el taller de tall i confecció durant l’estiu. Més informació.
  • Pel que fa al Centre Cívic del Parc Esportiu Llobregat, les inscripcions comencen el 3 de juny i trobareu cursos de fotografia i de salut i creixement personal. Més informació.

CENTRE CÍVIC DEL PELL
(Parc Esportiu Llobregat)
Av. del Baix Llobregat, s/n
93 475 35 77
www.parcesportiullobregat.com

CENTRE CÍVIC DE LA GAVARRA
(Centre Cultural Joan N. García-Nieto)
c. Mossèn Andreu, 13-19, 4a planta
93 376 20 11
ccgavarra@aj-cornella.cat

CENTRE CÍVIC DE SANT ILDEFONS
c. Gerdera, s/n
93 375 63 29
ccsildefons@aj-cornella.cat

Deixa un comentari