Activitats familiars Exposicions i més

Contes infantils sobre la Nakba palestina

Sessió de contes infantils al Museu Palau Mercader de Cornellà de Llobregat.

La sessió es farà el diumenge 16 de juny, en el Museu Palau Mercader, en relació amb l’exposició ‘Imatges contra l’oblit’. És una activitat gratuïta, però cal inscripció prèvia.

Dins de l’exposició ‘Imatges contra l’oblit. Memòria històrica de Palestina, vivències de la Nakba a Catalunya’ que aquests dies encara es pot visitar en el Museu Palau Mercader, el diumenge 16 de juny es porta a terme una activitat complementària destinada al públic familiar. ‘Contes infantils: La maleta’ és aquesta proposta, que començarà a les 11 h i que requereix inscripció prèvia.

Inscripcions a través de patrimonireserves@aj-cornella o trucant al 93 474 51 35, de dilluns a divendres, de 9.30 a 14 h.

La Sara Genovart (en la imatge de portada) serà la responsable de transmetre els sentiments de por, ràbia, patiment i malenconia que senten els protagonistes d’aquesta exposició, però ho farà d’una manera comprensible per als més petits. A través del conte ‘La maleta’ de Chris Naylor-Ballesteros, els infants assistents coneixeran què porten en les seves maletes els protagonistes de les seves històries. I, la veritat és que porten coses molt diferents de roba o sabates, porten sentiments contradictoris. Aquesta activitat està pensada per a infants a partir dels 4 anys.

El Museu Palau Mercader ha inaugurat una nova exposició fotogràfica titulada ‘Imatges contra l’oblit. Memòria històrica de Palestina, vivències de la Nakba a Catalunya’. Aquesta mostra es podrà visitar fins al 30 de juny i ha estat produïda per l’associació SUDS Internacionalisme, Solidaritat i Feminisme.

És una exposició fotogràfica que permet visualitzar el passat d’aquests ciutadans en la seva necessitat d’explicar al món les nombroses agressions que han patit. Són nou històries molt personals, carregades de la seva veritat, que es narren a través d’instantànies i amb una breu explicació com a peu de foto. Aquesta mostra la podreu visitar fins al 30 de juny i és molt recomanable per la càrrega emocional de les fotografies i per la qualitat de les imatges.

Deixa un comentari