Arts escèniques Exposicions i més Teatre i arts

Lorca Somos Todos, representació teatral al Castell durant la Nit dels Museus

La Nit dels Museus ens porta a la ciutat un ampli ventall de propostes que tenen com a marc de referència el Castell de Cornellà i el Museu Palau Mercader.

Al Castell de Cornellà, tindrem dues propostes: per una banda portes obertes de 18 a 21 h per veure els seus racons i poder visitar l’exposició temporal  de la “XV Mostra del Grup de Pintors de Cornellà” i per una altra una proposta teatral.

La Companya Microcornella Teatre ens proposa un viatge sentimental per l’extensa obra de l’escriptor, passant per totes les etapes artístiques de Federico García Lorca. Fusió de poemes, peces teatrals, articles i reflexions de l’autor andalús representades amb diferents disciplines artístiques.

 

Es farán tres passis de la peça i cal fer reserva prèvia.

Fusió de poemes ,peces teatrals, articles i reflexions  de l’autor andalús per arribar a  l’espectador mitjançant tots els sentits i amb diferents disciplines artístiques.

Viatge sentimental per l’extensa obra de l’escriptor, passant per totes les etapes artístiques i per totes les disciplines de Federico García Lorca.

Viatge ple de reivindicació, emoció i sentiment. Sentiment de impotència, realitat i pragmatisme;  perquè tots els què estimem la llibertat som Lorca, perquè tos els què estimem la bellesa i l’art som Lorca, perquè tots tenim dins una part del què el poeta va poder plasmar en paraules.

Dansa contemporània amb peces musicals de Federico García Lorca, Camaron, Silvia Pérez Cruz cantant a Lorca…

Guitarra acústica amb peces musicades per Federico García Lorca, Joaquín Sabina ,flamenc arranjat per Paco de Lucía…

Cant fusionant les arrels del poeta dels primers textos  com Bodas de Sangre amb el vanguardisme què  va mostrar en les seves obres posteriors com Poeta en Nueva York

Rapsodes: veus femenines per interpretar l’univers lorquià on la veu de la dona tenia molt a dir.

ATENCIÓ! S’iniciarà el període d’inscripció 14 dies naturals abans de la data de cada activitatLa realització de les activitats es pot veure afectada per l’aplicació de les mesures de seguretat vigents a cada moment. Disculpeu les molèsties i gràcies per la vostra comprensióInformació i reserves: De dilluns a divendres, de 9.30 a 14 h, al 93 474 51 35 o a museumercader@aj-cornella.cat

Adaptació i direcció: Montserrat Orozco Cees 

Interpretació: Mari Carmen Ginés, Laura Orozco Cees, Montserrat Orozco Cees 

Interpretació i direcció  dansa: Ona Alcaraz Muñoz 

DATA Dissabte 15 de maig

HORARI Tres passis: 18h – 19h – 20h

PORTES OBERTES AL CASTELL

Castell de Cornellà

DATA Dissabte 15 de maig

HORARI De 18 a 21h

Aprofita la Nit dels Museus per visitar l’exposició temporal “XV Mostra del Grup de Pintors de Cornellà”.

Deixa un comentari