Activitats familiars Arts escèniques Cultura en familia Teatre i arts Teatre i dansa

Tornen els espectacles familiars a l’aire lliure, voleu passar una estona agradable?

L’Ajuntament de Cornellà torna a programar activitats teatrals familiars a espais oberts amb l’objectiu de oferir opcions d’oci i culturals. Els espectacle s’organitzen a espais on es control·larà l’aforament per motius de seguretat i per evitar aglomeracions i seguint totes les recomanacions sanitàries per la Covid-19.

Per poder encabir al major nombre possible de persones s’han programat el mateix dia i a la mateixa hora tres espectacles en diferents espais de la ciutat.

Aquest programa triple, alhora, serveix d’avançament per als dos actes de cloenda dels cicles Cornellà Escena i Cultura en Família que se celebraran els pròxims 22 i 29 de maig, respectivament.

No cal inscripció prèvia, es farà per ordre d’arribada. 45 minuts abans de l’inici de l’activitat es procedirà a repartir les entrades per poder accedir a l’espai. Cada persona podrà optar a un màxim de 5 entrades (demanem responsabilitat i respecte a la resta de públic a l’hora de sol·licitar entrades). Abans d’accedir a l’espai es procedirà a la presa de temperatura, l’aplicació de gel hidroalcohòlic i la recollida de dades personals.

Escola Mediterrània, dissabte 15 de maig, 12h

Al pati de l’Escola Mediterrània es programa l’obra de teatre ‘Fátima, la Filla del carboner” de la Cia Altres Pobles, altres contes. La historia que ens porten és un conte tradicional amazic teatralitzat, en el qual les paraules, la música i els enigmes s’entrellacen per mostrar-nos algunes boniques costums i tradicions del Magrib. L’activitat és gratuïta i té aforament limitat. No cal inscripció prèvia, es farà per ordre d’arribada. 45 minuts abans de l’inici de l’activitat es procedirà a repartir les entrades per poder accedir a l’espai. Cada persona podrà obtar a un màxim de 5 entrades (demanem responsailidad i respecte a la resta de públic a l’hora de sol·licitar entrades). Abans d’accedir a l’espai es procedirà a la presa de temperatura, l’aplicació de gel hidroalcohólico i la recollida de dades personals.

Escola Suris, dissabte 15 de maig, a les 12h

EXTRA EXTRA – Txema Muñoz (Màgia familiar)Un peculiar repartidor de diaris es passeja per pobles i ciutats del mon sencer repartint bones notícies. Va d’un lloc a un altre amb la seva bicicleta i la seva motxilla carregat d’humor i fent el trapella, fent jocs de màgia impossibles sense dir una sola paraula. L’activitat és gratuïta i té aforament limitat. No cal inscripció prèvia, es farà per ordre d’arribada. 45 minuts abans de l’inici de l’activitat es procedirà a repartir les entrades per poder accedir a l’espai. Cada persona podrà obtar a un màxim de 5 entrades (demanem responsailidad i respecte a la resta de públic a l’hora de sol·licitar entrades). Abans d’accedir a l’espai es procedirà a la presa de temperatura, l’aplicació de gel hidroalcohólico i la recollida de dades personals.
Amfiteatre del parc de Can Mercader, 15 de maig 12h

HATS

Una vida acomodada o una vida somiada. Surt de la teva zona de confort, aparca la monotonia, la rutina i lluita pels teus somnis perquè la possibilitat de realitzar-los és el que fa que la vida tingui sentit. Que la por al fracàs no t’aturi! Pensa, creu i atreveix-te. JAM aconsegueix transmetre aquest dilema d’una manera entranyable, divertida i encisadora. Amb un estil personal marca de la casa teixeix la que ha estat fins al moment la seva creació més personal. Inspirant-se en els clowns tradicional i les arts de carrer, la companyia JAM ens convida a unir-nos al seu món únic, que gira entorn a la imaginació, el riure i les emocions. L’activitat és gratuïta i té aforament limitat.

Deixa un comentari