Arts escèniques Festival Flamenc Música Teatre i arts Teatre i dansa

El Festival de Arte Flamenco porta Manuel Lombo a l’Auditori

Serà dissabte a partir de les 20h a l’Auditori de Cornellà

El cantaor, Manuel Lombo, visitarà L’Auditori de Cornellà en el marc d’una nova edició del Festival Flamenco de Catalunya de Cornellà, un dels més prestigiosos. Magnífic autor i compositor, Lombo és intèrpret d’una obra repleta d’aromes flamencs amb molts matisos i una bella i realista lírica. Manuel Lombo es mou còmodament entre diferents estils amb una personalitat artística pròpia, carisma i una gran capacitat de connexió amb el públic.

Al llarg de la seva carrera ha cantat en diferents companyies com la d’Ángeles Gabaldón o en la de Rafael Campallo. És un artista demandat en importants programacions de flamenc com el Festival de la Petenera, de Paterna de Rivera, d’Ojén, de la Taranta de Linares, de Múrcia, de la Unión, de Suma Flamenca de Madrid, de la Biennal de Màlaga, etc.

A més de participar en diferents projectes televisius a Canal Sur, Manuel Lombo contínua de gira amb els seus diferents espectacles; Lombo x Bambino, Rocío 100×100, Pa’lante i Pa’ trás, Cantes de diciembre… i preparant un nou treball discogràfic que sortirà a la tardor de 2021.

Venda d’entrades a: www.auditoricornella.com

Dijous, 13 de maig, a les 19.30h a l’Auditori de Sant Ildefons es farà la presentació dels llibres: ‘Dejé volar la imaginación’ de Pedro García i “Fosforito, pa pasión y la entrega del corazón a cachitos’, de Francisco Hidalgo. Intevindran Juan Antonio Ruiz i els dos autors.

Així amteix, els dies 15 i 16 de maig s’organitzaran uns tallers de Cajón, a càrred de Juan Carlos Requena, reconegut fabricant d’instruments musicals. Serà a l’escola Torre de la Miranda, estarà obert a qualsevol persona que vulgui participar, prèvia preinscripció a cornellaflamenca@gmail.com / 671 474

Gala Novísimos a l’Auditori, diumenge 16 de maig

El cap de setmana flamenc acabarà a m’Auditori de Sant Ildefons (18h) amb la gala Novísimos: amb l’actuació de Reyes Carrasco (al cante), Paco León (a la guitarra) Juan Mateo y Diego Amaya (a las Palmas) y presentado por Francisco Hidalgo.

CONSULTA AQUI TOTA LA PROGRAMACIÓ DEL FESTIVAL DE ARTE FLAMENCO DE CATALUNYA

Deixa un comentari