Altres

Estrena de nova Re-Parada al barri Centre

L’Ajuntament de Cornellà recupera un nou quiosc per a ús de la ciutadania: la Re-Parada del Centre, situada al carrer Menéndez Pelayo amb Mossèn Jacint Verdaguer (davant del Castell de Cornellà), al barri Centre. El seu funcionament serà el mateix que l’actual Re-Parada (carrer Catalans, 70): recollida dels residus especials més habituals, punt informatiu de medi ambient i suport gratuït per a l’autoreparació d’aparells electrònics i informàtics.

L’obertura al públic és el dilluns 10 de maig. Durant aquesta setmana, es podrà sol·licitar a la nova Re-Parada del centre un cubell airejat per separar a casa la matèria orgànica. Hi haurà disponibles també bosses de colors per separar les principals fraccions, paper i cartró, vidre i envasos. Podeu aprofitar per conèixer aquest espai on us assessoraran per fer petites reparacions i podreu portar-hi els residus especials més habituals, com l’oli de cuina, les piles, els petits electrodomèstics o les càpsules de cafè.

L’horari habitual serà de dilluns a divendres de 10.30 a 13 h, i el dimarts i el dijous, de 17 a 19.30 h. L’assessorament en reparació serà el dimarts a la tarda, cada dues setmanes.

Deixa un comentari