Activitats familiars Arts escèniques Cultura en familia Exposicions i més Lectura Teatre i arts

La Nit dels Museus al Museu Palau Mercader, t’hi animes?

El proper cap de setmana el Museu Palau Mercader s’uneix a la programació de la Nit dels Museus amb un munt de propostes i alternatives pels dies 15 i 16.

PORTES OBERTES AL MUSEU PALAU MERCADER

DATA Dissabte 15 de maig

HORARI De 18 a 21h

Durant aquesta jornada es podrà accedir a l’exposició permanent de la planta baixa del museu, on trobareu algunes sales amb el mobiliari i la decoració original, com l’antic Gabinet d’Història Natural. També es podrà visitar l’exposició temporal “Desenterrant el silenci. Antoni Benaiges, un professor de la República en una fossa de Burgos”.

 

Visita lliure a la planta noble del Museu Palau Mercader

Museu Palau Mercader

DATA Dissabte 15 de maig

HORARI De 18 a 20h

Per celebrar la Nit dels Museus, podreu gaudir d’alguns espais de la planta noble al vostre aire.

 

Jornada de portes obertes teatralitzada

Museu Palau Mercader

DATA 16 de maig

HORARI De 11:00 a 13:00 h

Amb motiu del Dia Internacional dels Museus, que se celebra el 18 de maig, us proposem que feu un viatge en el temps. Us convidem a passejar lliurement per les sales d’aquest palau aristocràtic. Descubrireu petites escenes que podrien haver passat ara fa 100 anys protagonitzades per alguns dels personatges que hi van viure.

A càrrec de Catalònia Teatre i Cos de Dansa de l’Esbart Dansaire de l’Agrupació Sardanista de Cornellà.

 

Portes obertes també al Museu de les Matemàtiques

També el Museu de les Màtemàtiques de Catalanya s’uneix a la celebració del Dia internacional dels museus i l’exposició permanent de Cornellà estarà oberta de 18 a 21 h.

L’entrada, com sempre, és lliure. Com que l’aforament és limitat, hi ha 30 places amb possibilitat de reserva anticipada  a http://tiquets.maca.cat, per tenir garantit l’accés en cas que vingueu expressament.

Deixa un comentari