Activitats familiars Arts escèniques Espectacles de carrer Exposicions i més Lectura Teatre i arts

Noves activitats lligades al patrimoni de la ciutat aquesta primavera

El Museu Palau Mercader i el Castell són dos dels equipaments culturals més destacats de la ciutat que acullen de forma periòdica activitats, exposicions i propostes que tenene a veure amb el patrimoni de la nostre ciutat, per apropar-nos i conèixer coses del nostre entorn i les nostres arrels.

Tot tenint en compte les mesures sanitàries i de seguretat per la COVID-19, les activitats i propostes tenen en compte els aforament i la seguretat. Una programació que a més, al maig coincideix amb la commemoració del DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS amb activitats especials.

Aquest cap de setmana, al Museu Palau Mercader emmarcada en l’exposició: Marca hispànica. La Catalunya carolíngia (759-987), organitzada pel Grup de Recerca DIDPATRI (Universitat de Barcelona) i produïda per Molècula. Xaxa de Professionals en Museografia, tindrà lloc una activitat complementària:

Sessió de contes: La princesa Drac i altres contes medievals

Museu Palau Mercader

DATA 9 de maig

HORARI A les 11h

DURADA 45 min

! Recomanada a partir de 4 anys

Prínceps i princeses, fades i cavallers, tots s’espanten i corren en sentir el drac que ve. Vine a sentir històries de dracs ambientades en l’època medieval.A càrrec d’Umpalumpa

CONSULTA AQUÍ TOTA LA PROGRAMACIÓ DE PATRIMONI

Deixa un comentari