Altres General

Nits Insòmnia per a joves també al maig

Les Nits Insòmnia presenta una nova programació d’activitats on-line per les nits de dissabte

Les Nits Insòmnia han hagut d’adaptar-se a la situació actual, fent les seves activitats de forma virtual les nits de dissabte i, a més, deixant de banda les tradicionals tres fases de cada edició: abril-maig, juny-juliol i novembre.

Els mesos de març i abril, s’han realitzat un seguit de tallers de temàtiques diverses, on el col·lectiu de joves “Agents Insòmnia” ha estat essencial per fer arribar les seves propostes a altres joves del municipi i, d’aquesta manera, passar les nits dels dissabtes d’una manera entretinguda, divertida i  compartint l’experiència amb altres persones de la seva edat.

Durant  el mes de maig, el programa d’oci nocturn alternatiu de Cornellà per a joves, seguirà realitzant-se en format virtual els dissabtes de 22:30h a 00:30h, amb la particularitat que, un dels tallers, tindrà dues sessions. A continuació podeu consultar les activitats.

– Dissabte 8 de maig: Torneig d’escacs.

– Dissabte 15 i 29 de maig: Fes-te influencer. Tips per fer les millors fotos amb el mòbil i ser l’enveja d’Instagram.

– Dissabte 22 de maig: Escape room

En aquesta edició diferents departaments de l’Ajuntament i entitats del municipi col·laboren en l’organització d’aquesta fase de les Nits Insòmnia.

 

Si us hi voleu inscriure, ho podeu fer aquí.

Deixa un comentari