Música

Manu Guix en concert a les Nits d’Estiu, dissabte a la plaça de l’Església

Dissabte, 16 de juliol, a les 22h a la plaça de l’Església tindrem en concert al cantautor i músic Manu Guix dins de la programació de les Nits d’Estiu. El músic català estarà a Cornellà com a part de la seva gira que va arrencar a l’abril i que el portarà a diferents poblacions de Catalunya, entre elles la nostra ciutat on presentarà el seu darrer treball ‘Moments’.

Moments” és el recull de vuit cançons compostes en els darrers dos anys, des del primer confinament fins el dia d’avui.

Estilísticament, hi ha hagut un canvi de rumb i ens porta cap a un terreny més electrònic del que Manu Guix ens tenia acostumats fins ara.
Per produir aquest disc s’ha tancat al seu estudi Medusa de Barcelona, juntament amb el seu soci i coproductor musical Roger Rodés, on s’han encarregat de tocar (i programar en la majoria de casos) tots els instruments.

Si amb el treball anterior, “Després de tot”, (Música Global 2017) hi havia una aposta molt clara per la música feta amb instruments reals, en aquest treball ha apostat justament pel contrari. Bases i beats electrònics, pads, sintetitzadors i d’altres textures electròniques vesteixen aquestes 8 cançons de pop d’autor que ens parlen de les coses quotidianes.
La vida, l’amor, la necessitat de companyia, la filla petita del Manu, el confinament, o de com hem d’aprendre a viure en un món que sembla que cada vegada sigui més inestable i fràgil sense perdre el somriure, son algunes de les temàtiques que conformen “Moments”.

Més Nits d’estiu tot el mes de juliol

L’Ajuntament de Cornellà porta des de l’any 1997 promovent la programació cultural i d’oci  NITS D’ESTIU per a les nits  de juliol amb gran varietat d’activitats totalment gratuïtes que tenen com a escenari diversos espais de la ciutat. Enguany una vintena de grups i formacions musicals actuaran len el Castell de Cornellà i en Can Mercader oferint al tot un seguit de vetllades agradables de diferents estils i tendències. També continuaran les propostes de Cinema a la Fresca a la plaça de Catalunya i altres alternatives que engrescaran a grans a petits.

Música intimista i de petit format al Castell

El Castell és un dels escenaris simbòlics d’aquesta programació per acollir artistes i espectacles de petit format. Les propostes per aquest any començaran aquest dimecres, a partir de les 22h amb un concert del grup vocal Zetzània. Dijous, 7 de juliol, el cantautor Carles Gutierrez presenta el seu treball ‘Tot és ara’. Les Nits al Castell comptaran també amb la Cobla Mar i Cel que actuarà el divendres. L’artista Laura Farres, Carles Beltrán, River Omelet i un concert líric seran part del repertori que es podrà gaudir a aquest escenari.

Concerts  a Can Mercader

El divendres 8 de juliol s’iniciaran les activitats a Can Mercader a partir de les 21 hores amb l’actuació de Mono Azul com a grup teloner per donar pas a No me pises que llevo Chanclas amb cançons de pop rock amb molt d’humor. El Can Mercader Festival, serà altra dels programes que ompliran de rock el parc amb una nova edició d’aquest format que començarà a les 19h i s’allargarà fins a la mitjanit. Enguany, el parc també serà escenari d’una proposta de dansa de la mà de  la companyia Maduixa i la posada en escena de Migrare (22 de juliol, 22h).

D’altra banda, cicles de música i cultura comel Dansafolk estan vinculats al programa de ‘Nits d’Estiu 2022’ completant l’oferta d’oci nocturn a Cornellà.

Deixa un comentari