Festival i fires Música

Muyayo Rif i cantautores de Cornellà en un concert a l’espai de la Caldereria

L’Espai Cultural La Caldereria, al carrer 1er. de Maig ( al darrera del Lidl), s’estrena com a escenari a les Nits d’Estiu amb un doble concert divendres 15 de juliol,  a partir de les 21h. La primera hora actuaran les cantautores de Cornellà Carla Collado, Marta Gin i Laura West. Cada una d’elles amb el seu estil ompliran aquest espai de màgia i ambient fresc. A partir de les 22h prendran el relleu la banda Muyayo Rif, amb un directe que farà ballar i cantar, amb un espectacle complet a nivell musical i visual on l’energia no decau en cap moment i on la interacció amb el públic farà  gaudir a tothom.

Muyayo Rif és una banda creada l’any 2000 a Cornellà i està format per vuit músics de diferents arrels, estils musicals i influències molt variades. La banda neix bevent del mestissatge d’aquell moment, inspirats per Mano Negra, Dusminguet i Ojos de Brujo, entre d’altres.

Després de més de 10 anys de carrera musical, gires nacionals i internacionals i diversos discos, MUYAYO RIF es troba en un dels millors moments de la seva història. Amb més de 500 concerts a l’esquena i havent fet ballar el públic a Espanya, França, Holanda, Rússia, i Suïssa tornen aquest any amb una nova gira internacional per mostrar el seu explosiu directe.

Des del seu inici, l’objectiu del grup ha estat reivindicar allò que sent, ja siguin qüestions polítiques, emocionals o històries viscudes, sempre des de les composicions més bonrollistes, festives i els enèrgics directes que els caracteritzen.

CONSULTA TOTA LA PROGRAMACIÓ DE LES NITS D’ESTIU

Deixa un comentari