Arts escèniques

Micro obert per a artistes emergents

Sessió de micro obert a les Nits d'Estiu de Cornellà de Llobregat.

Serà dimecres 12 de juliol, a les 20 h, al Castell. Forma part de la programació especial de les Nits d’Estiu i és la novetat de la programació d’enguany.

Les Nits d’Estiu d’aquest 2023 incorpora una novetat i és la sessió de Micro obert de nous talents, que s’organitza el dimecres 12 de juliol, a partir de les 20 h, al Castell.

Si us interessa i en voleu participar, heu d’enviar un correu a microbertcornella@gmail.com

Què és una sessió de micro obert? Doncs, bàsicament, és una activitat en la qual, artistes emergents o cantautors tenen l’oportunitat de mostrar el seu talent davant d’un públic. És com una mena de karaoke, però amb la participació de persones que tenen bona veu!

Aquesta és la primera vegada que s’organitza una sessió d’aquestes característiques, però no és l’única activitat de la programació de les Nits d’Estiu destinada a donar a conèixer el talent latent de Cornellà. Un exemple d’això és la presentació del disc de la segona edició de La Veu de Cornellà, que es convoca uns dies després (el dissabte 15 de juliol, a les 21 h, a la plaça de l’Església).

Què heu de fer per participar? Poca cosa, només heu d’enviar la vostra sol·licitud de participació en l’adreçada anteriorment indicada i decidir quin tema voldreu tocar o cantar. Tot el material tècnic que necessiteu, el podeu demanar en el mateix e-mail de sol·licitud. Molta sort a tothom! Estem desitjant gaudir dels artistes novells de la ciutat.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari