Activitats familiars Arts escèniques

Aquestes activitats s’acaben

El Dansafolk finalitza aquest diumenge a Cornellà de Llobregta.

Durant aquesta setmana, finalitzen les festes del barri d’Almeda i també acaba el festival Dansafolk, amb una actuació guanyadora! Vols saber quina és? Doncs continua llegint…

Aquesta setmana, el festival Dansafolk, inclòs en la programació de les Nits d’Estiu, posa el punt final de l’edició 2023 amb una actuació de l’Esbart de Manresa i el barri d’Almeda finalitza les seves festes de barri, amb moltes activitats.

FESTES D’ALMEDA

Hi haurà activitats infantils durant el matí del dissabte.

Tal com vam informar la setmana passada, l’Almeda està de festa. Tot i que les activitats van començar el 6 de juliol, el gruix de la programació es concentra aquests dies, amb propostes que es concentren, principalment, a la plaça d’Almeda la Vella.

CONSULTEU AQUÍ LA PROGRAMACIÓ DE LA FESTA DEL BARRI

Del dilluns 10 al dijous 13, s’han programat activitats esportives, com ara un campionat de ping-pong, un torneig de futbol sala i el campionat de dominó. El mateix dijous, a partir de les 20.30 h, n’hi ha un bingo solidari per a la Botiga Solidària amb premis com un massatge o un sopar per a dos.

No us podeu perdre la revetlla de Sant Jaume, prevista pel dissabte, a les 22.30 h.

El plat fort de les festes d’Almeda és durant aquest cap de setmana, amb una nit de varietats (divendres, a les 21.45 h, a la plaça d’Almeda la Vella), matinal d’activitats per a infants (dissabte 15, de 10 a 13 h), vermut electrònic (dissabte, a les 13 h) i revetlla de Sant Jaume (patró del barri, a les 22.30 h), espectacles d’animació infantil (diumenge 16, a les 19 h) i havaneres i correfocs, a partir de les 19.30 h.

EL FINAL DEL DANSAFOLK

I el festival Dansafolk d’aquest 2023 finalitza el diumenge 16, a les 19 h, amb una actuació de l’Esbart Manresà. L’actuació es farà en el pati posterior del Castell. El preu d’aquesta actuació és voluntari en taquilla inversa i l’espectacle forma part del TRADIDANSA 2023.

Afegeix un comentari

  • […] La banda catalana, que es va tornar a formar vint-i-quatre anys després del seu èxit mundial ‘Boig per tu’, torna a actuar a la nostra ciutat (van estar el 2021). El grup de rock català presenta el seu nou treball ‘Mil i una nits i uns quants dies’, amb temes inèdits, però amb la mateixa veu del Pep Sala. ‘Trossets de mi’ o ‘No em diguis mai adeu’ seran algunes de les cançons que podrem gaudir durant la nit d’aquest divendres. […]

Deixa un comentari