Arts escèniques

Cinema a la fresca aquest dimecres

Cinema a la fresca aquesta setmana, a Cornellà de Llobregat.

La cita d’aquesta setmana serà el dimecres 12, a les 22 h, a la plaça de Sant Ildefons. La proposta és una pel·lícula que es va estrenar l’any passat i que combina acció amb comèdia.

Les Nits d’Estiu continuen avançant  i, entre la programació d’enguany, no pot faltar les projeccions de pel·lícules a l’aire lliure. Si la setmana passada, el ‘Cinema a la fresca’ es feia a la plaça de Catalunya, en aquest cas, la cita la tenim a la plaça de Sant Ildefons. La pel·lícula del dimecres és bona: ‘Todo a la vez en todas partes’. Com sempre, la  sessió GRATUÏTA de cinema comença a les 22 h.

Quan una ruptura interdimensional altera la realitat, Evelyn (Michelle Yeoh), una immigrant xinesa als Estats Units, es veu embolicada en una aventura salvatge en la qual només ella pot salvar el món. Perduda en els mons infinits del multivers, aquesta heroïna inesperada ha de canalitzar els seus nous poders per a lluitar contra els estranys i desconcertants perills del multivers mentre el destí del món penja d’un fil.

La pel·lícula ha estat premiada amb nombrosos guardons, entre els quals destacat l’Oscar a millor pel·lícula i direcció. El repartiment està format per grans actrius i actors, com ara la protagonista, Michelle Yeoh i Jaime Lee Curtis, a més de Ke Huy Quan.

Us recomanem sopar i, després, baixar a la fresca per gaudir de la peli, amb crispetes o gelats, això ja és cosa vostra!

Deixa un comentari