Arts escèniques

Nit de talents

Presentació del segon disc de La Veu de Cornellà de Llobregat.

La cita de talents serà la nit del dissabte, a partir de les 21 h, a la plaça de l’Església. La música serà en directe i l’entrada és gratuïta.

Les Nits d’Estiu transformen la nit del dissabte 15 en un reconeixement al talent latent que tenim a la ciutat amb una cita musical doble sobre artistes amateurs. Es tracta de la presentació del disc de la segona edició de La Veu de Cornellà i de l’acústic de Roger Padrós, qui presenta la seva nova cançó. Les dues cites s’organitzen a la plaça de l’Església (a Can Vallhonrat), a partir de les 21 h i l’entrada és lliure.

EL NOU DISC DE ‘LA VEU DE CORNELLÀ’

Nit de talents a Cornellà de Llobregat.

Comencem parlant de la presentació del segon disc del concurs cornellanenc La Veu de Cornellà, que va ser un èxit durant la primera convocatòria i que en aquesta segona edició també ha estat força aplaudida, malgrat la pandèmia. Ara que les restriccions ja sonen a història, és quan es presenta aquest segon àlbum que recopila les veus de les sis millors veus de la segona edició d’aquest concurs. I, precisament, aquests sis artistes són els que actuaran la nit del dissabte.

D’aquesta manera, els assistents gaudiran del talent de Clara López, Ángela Prieto, Emma García, Paula Rodríguez, Ana Deyes i Jordi Flores, sota la producció musical d’Òscar Larios, músic i impulsor d’aquest certamen.

ROGER PADRÓS PRESENTA EL SEU DARRER TEMA

I tot seguit, a partir de les 22 h, pujarà a l’escenari el Roger Padrós, compositor i músic amb una enorme projecció i carisma.

Padrós, que també ha participat en un concurs de talents, però de televisió nacional, presenta la seva cançó ‘La vida és millor’, que forma part del seu àlbum, on ha bolcat tota la seva feina artística dels darrers tres anys.

  • Aquest concert, per cert, està adaptat a llengua de signes en català per a persones amb diversitat funcional.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari