Arts escèniques

SAU 30 en concert

SAU 30 actua a Cornellà de Llobregat dins de la programació de Les Nits d'Estiu.

El grup català actua aquest divendres 14, a la Caldereria, a partir de les 22 h. Hi haurà servei de bar i, abans del concert de SAU 30, s’oferirà un concert de Sant Pol amb músics de la Factoria Musical.

Les Nits d’Estiu acostumen a portar molta música, però la cita d’aquest divendres és un plus pels amants del rock català! Aquest divendres, tenim doblete: Sant Pol i Sau 30, a l’Espai Cultural de la Caldereria, a partir de les 21 h.

SAU 30 TORNA A CORNELLÀ

La banda catalana, que es va tornar a formar vint-i-quatre anys després del seu èxit mundial ‘Boig per tu’, torna a actuar a la nostra ciutat (van estar el 2021). El grup de rock català presenta el seu nou treball ‘Mil i una nits i uns quants dies’, amb temes inèdits, però amb la mateixa veu del Pep Sala. ‘Trossets de mi’ o ‘No em diguis mai adeu’ seran algunes de les cançons que podrem gaudir durant la nit d’aquest divendres.

SANT POL SERAN ELS TELONERS

Una mica abans de la consagrada banda, a les 21 h, actuarà Sant Pol. El grup de rock Sant Pol pujarà a l’escenari de La Caldereria amb una peculiaritat: músics de La Factoria Musical faran l’acompanyament instrumental dels seus temes. En concret, seran Ricardo López (guitarra), César Chale (baix) i David Miño (bateria).

Eduard Solano és el compositor, cantant i guitarra de Sant Pol, que barreja temes de rock inspirats en clàssics anglosaxons amb composicions més properes com Quimi Portet i Mazoni.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari