Arts escèniques Exposicions i més Teatre i arts

Mirades diverses a les exposicions que es poden visitar ara mateix a la ciutat

Els principals espais expositius de la ciutat continuen funcionant, amb les limitacions indicades pel que fa a l’aforament vinculades a la Covid-19, però sense limitació d’horaris. Art i història són les seves línies temàtiques actualment.

L’imaginari poètic d’Abdó Martí

L’artista cornellanenc Abdó Martí porta el seu imaginari poètic a l’Espai d’Art Moritz (Mossèn Andreu, 17), des del 29 d’abril fins el 23 de juliol. En l’exposició “Abdó Martí (2021)”, els ecos de les dissonàncies i dissidències dels objectes, formes, textures, fotografies, geometries que recull a les seves obres; entren en diàleg, provocant un univers visual d’idees i sensacions que ens submergeixen en un temps infinit, que orbita en espiral i a cavall entre la metàfora i la memòria de l’oblit.

Horari de visita: de dilluns a divendres de 17 a 21 hores.

XV Mostra del Grup de Pintors de Cornellà

És al Castell de Cornellà fins al 23 de maig de 2021. Recull les propostes elaborades durant el darrer any pels diferents integrants del Grup de Pintors de Cornellà, un col·lectiu actiu i dinàmic, present en moltes de les activitats i festes col·lectives de la ciutat, que no han volgut deixar de ser fidels a la seva cita anual amb el Castell.

Horari de visita: diumenges de 10 a 14 h. De dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 17 a 20 h. Més informació al telèfon 93 474 51 35.

El Museu Palau Mercader viatja mil anys enrere

Fins al 9 de maig es podrà visitar ‘Marca Hispànica. La Catalunya Carolíngia (711-1000)’, mostra que repassa un període molt important i poc conegut de la Història de Catalunya: l’Alta Edat Mitjana. Una època durant la qual es van anar configurant els comtats carolingis en el marc de la Marca Hispànica, un territori de frontera entre els imperis carolingi i musulmà, que va ser l’origen de Catalunya.

Horari de visita: diumenges i festius  de 10 a 14 hores. Més informació al correu museumercader@aj-cornella.cat

Deixa un comentari