Arts escèniques Festival i fires Música Teatre i arts

Marta Gin i Nnesh Wild darreres actuacions de ‘L’Espai Música de Prop’

Marta Gin i Nnesh Wild darreres actuacions, no te’ls perdis i reserva ja la teva entrada gratuïta!

El passat novembre de 2020 l’Ajuntament de Cornellà va organitzar el primer cicle de concerts sota el paraigua de l’Espai Música de Prop, i ara, el mes d’abril s’ha tornat una nova edició en la que s’ha pogut gaudir d’estils tan diversos com el soul, el pop d’autor o ritmes urbans contemporanis com, per exemple, el trap, de la mà d’un total de 7 grups locals.

L’accés als concerts és gratuït i amb aforament limitat per tal de complir amb les normatives de seguretat actuals. Per reservar les entrades cal enviar un mail a cultura@aj-cornella.cat indicant la data dels concerts als quals es vol assistir, el nombre de localitats desitjades (un màxim de 4 per reserva), així com el nom, cognoms i telèfon de la persona que realitzi la reserva.

PROGRAMACIÓ:

Divendres 30 d’abril, 19:30 h.
Marta Gin (pop)
Nnesh Wild (pop)

L’Espai Música de Prop té la voluntat d’oferir un espai amb condicions tècniques i econòmiques professionals a artistes de la nostra ciutat, posant en valor el patrimoni cultural de la mateixa, i complementa la voluntat de l’Ajuntament d’apostar pel talent local, que ja tenia cabuda en altres programacions musicals com la Festa Major o les Nits d’Estiu.

D’una altra banda, també cal remarcar que alguns dels artistas que formen part del cicle han estat programats després d’haver-se inscrit al programa Sonoritza’t, del qual podeu trobar més informació en AQUEST ENLLAÇ i que ben aviat comptarà amb els seu propi espai públic a la web municipal.

Deixa un comentari