General

Vota per Cornellà a la Copa España Creativa

Cornellà de Llobregat, amb el projecte “Sant Ildefons. Vívelo y siéntelo” és una de les sis ciutats finalistes de la Copa España Creativa, un concurs cultural adreçat a ciutats i territoris que presentin projectes innovadors. Podeu votar, fins al 22 de maig, a través d’aquesta pàgina: https://votopopular-copaespanacreativa2020.es/

La Copa Espanya Creativa és un disseny de Javier Mariscal, que lliura la Asociación España Creativa Innovación en Red al projecte urbà o territorial, més creatiu i innovador de l’any a l’Estat. Cornellà és entre les sis finalistes en la categoria A (ciutats de més de 50.000 habitants), i amb la resta de categories sumen un total de 20 projectes seleccionats. La proposta de la nostra ciutat va obtenir la segona puntació de la categoria en la selecció prèvia, on hi havia més de mil propostes.

La Asociación España Creativa Innovación en Red és una organització sense ànim de lucre, creada l’any 2016, amb l’objectiu d’impulsar la creativitat i la innovació a Espanya, a partir d’un nou model en xarxa de ciutats i territoris, un nou lideratge institucional i empresarial en base a la intel·ligència emocional, la investigació de nous models de negoci per a la creativitat i l’impuls del nou concepte de Ciutat Creativa i Territori Creatiu. Els finalistes d’aquesta edició es van donar conèixer Oriola, el mes de gener, en el marc del VII Foro de Ciudades y Territorios Creativos de España.

El contingut del projecte de la nostra ciutat s’inscriu en les accions del Pla Director Comunitari de Sant Ildefons, que abarca àmbits com l’habitatge, intervencions a l’espai públic i de mobilitat, accions de política social, cultural i educativa, etc.

 https://votopopular-copaespanacreativa2020.es/

Deixa un comentari