Exposicions i més

L’agenda del Palau

El diumenge 10 de setembre, hi haurà visita lliure a la planta noble del Museu Palau Mercader i un concert de pianola amb Josep Domènech.

Si ets d’aquelles persones que els agrada tenir l’agenda plena, has de llegir aquest article perquè el Museu Palau Can Mercader reprèn les seves activitats després de les merescudes vacances d’estiu amb moltes propostes. Més enllà de la inauguració de l’exposició ‘Cossos que parlen’, vinculada a la representació de les dones en el món del còmic, tornen les visites –guiades o lliures- i els concerts de pianola.

VISITA LLIURE I CONCERT DE PIANOLA, DIUMENGE 10 DE SETEMBRE

Comencem parlant de les visites lliures a la planta noble, que es desenvoluparan els diumenges 10 i 17 de setembre, a més del dilluns festiu 11 de setembre. Es tracta d’una boníssima oportunitat d’endinsar-se en les sales de l’antic palau de la família Bell-lloc i conèixer els espais i les peculiaritats de manera tranquil·la, al teu aire, sense presses i admirant allò que a tu més t’interessa. A més, com la sala disposa d’audioguia, si portes auriculars, pots conèixer tota la informació relacionada amb aquest edifici antic de Cornellà. Aquestes visites es porten a terme d’11 a 13 h i, com l’aforament és reduït, l’entrada es realitza per ordre d’arribada i en intervals de temps controlats pel personal del museu.

A més, si vas aquest proper diumenge 10, també tindràs accés al concert de pianola que Josep Domènech realitza mensualment al nostre museu. És una manera única de sentir, en tota l’amplitud d’aquesta paraula, la pianola antiga que es conversa al Palau. La cita musical comença a les 11.15 fins a les 13.15 h.

VISITA GUIADA, EL DIUMENGE 24 DE SETEMBRE

I si, per contra, ets una persona més clàssica i vols seguir una visita guiada, aquesta es portarà a terme el diumenge 24 de setembre, en dos passis, el primer a les 11 h i el segon a les 12 h. La durada d’aquestes sessions és de 50 minuts i és un recorregut ampli per totes les estances del palau, amb els detalls propis i les curiositats de la família noble que hi va viure a finals del segle XIX.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari