Exposicions i més

Reobertura de biblioteques

Les biblioteques de Cornellà reobren després de l'aturada estiuenca.

A partir de l’1 de setembre, les biblioteques Marta Mata i Clara Campoamor recuperen la seva activitat, en horari d’estiu, al igual que la resta de biblioteques municipals de Cornellà.

A partir de l’1 de setembre, les biblioteques Marta Mata i Clara Campoamor recuperen la seva activitat, en horari d’estiu, al igual que la resta de biblioteques municipals de Cornellà.

Les biblioteques Marta Mata i Clara Campoamor recuperen la seva activitat des d’aquest divendres 1 de setembre. D’aquesta manera, fins al 15 de setembre, les cinc biblioteques municipals obriran en horari de tarda, de dilluns a divendres, de 15.30 a 20.30 h i, a partir del 16 de setembre, els cinc equipaments reprendran els seus horaris habituals.

Des del 15 de juny i fins al 15 de setembre, les cinc biblioteques municipals tenen uns horaris especials per a no deixar d’oferir el seu servei a la ciutadania, tot i la davallada de la demanda. La intenció inicial era que, durant aquest període estiuenc, els dos equipaments més novells –la Clara Campoamor i la Teresa Pàmies- també estiguessin tancats. La voluntat era optimitzar recursos, però quan es va decidir el tancament per obres de la Marta Mata, es van haver de fer alguns canvis. I va ser aleshores quan es va decidir mantenir oberta la Teresa Pàmies –en horari d’estiu, com també la de Sant Ildefons i la Central-.

D’aquesta manera, durant tot l’agost, la Marta Mata ha estat en reformes per millorar l’eficiència de l’edifici i posar-se al dia amb les actuals demandes dels seus usuaris i usuàries. I un cop finalitzat l’agost, reobre amb més ganes que mai. Igual que la Clara Campoamor, que després d’aquesta aturada, torna a obrir les portes per continuar apropant la lectura entre la ciutadania. Això sí, fins al 16 de setembre, encara es manté l’horari especial d’estiu.

Deixa un comentari