Activitats familiars Altres Arts escèniques Espectacles de carrer Esports i aire lliure Teatre i arts

Sessió doble de cinema a la fresca amb els curts de Concèntrica i Joker

Aquesta setmana continuem amb més propostes culturals, refrescants i familiars per animar les nits a Cornellà.

Durant el mes de juliol, les Nits d’Estiu 2021 t’ofereixen alternatives musicals, teatres, d’animació i de cinema a la fresca. El cinema a l’aire lliure és una de les activitats més agradables de l’agenda cultural de la ciutat perquè l’ambient és molt estiuenc –sense passar massa calor amb la fresqueta de la nit–. S’instal·la una pantalla de gran format i cadires, separades de manera adequada respectant la distància personal marcada pel Procicat, que recorden les nits d’estiu dels pobles o de les pel·lícules nord-americanes.

Aquest divendres 23 de juliol, a les 21.45 hores, tenim un èxit de taquilla, Joker (EUA , 2019, dirigida per Todd Phillips), a la plaça de Catalunya. Primer es projectaran els curts realitzats pels alumnes del taller de cinema del  projecte de caràcter comunitari Concèntrica: “(DES) ENCUENTROS” de l’IES Esteve Terradas i “ENFRENTADOS” d’alumnes de l’escola El Llindar.

Joker, pel·lícula guanyadora de dos premis Oscar al Millor actor (Joaquin Phoenix) i a la Millor banda sonora. Narra la història d’Arthur Fleck (Phoenix) que viu a Gotham amb la seva mare, i la seva única motivació a la vida és fer riure a la gent. Actua fent de pallasso en petits treballs, però té problemes mentals que fan que la gent el vegi com una cosa rara. El seu gran somni és actuar com a còmic davant del públic, però una sèrie de tràgics esdeveniments li farà anar incrementant la seva ira contra una societat que l’ignora.

Accés lliure per ordre d’arribada. Aforament limitat. Control a l’entrada. 30 minuts abans de l’inici de l’activitat es procedirà a repartir les entrades (màxim 4 per persona).

Consulta la resta de l’agenda de les Nits d’Estiu aquí!

Deixa un comentari