Festival i fires

BLUES I FLAMENC, UNITS AMB L’ESPECTACLE FLAMENCO BOOGIE PROJECT!

Una de les cites més esperades de la programació de Nits d’Estiu d’aquest any és “Flamenco Boogie Project”, una cita musical d’alt nivell que combina blues, boogie woogie i flamenc. Serà divendres 23 de juliol, a partir de les 20.30 h, a la plaça de Carles Navales, al barri Sant Ildefons.

Lluís Coloma, Miguel Ángel Pozo, Pep Pérez Cucurella i Manolo Benítez són els artistes responsables d’aquest espectacle musical. Coloma és un dels pianistes més actius del món del blues i del boogie woogie. Miguel Ángez Pozo, cornellanenc, és guitarrista flamenc i té un llarg recorregut en el món d’aquest estil musical. Pep Pérez Cucurella és un prestigiós baixista i Manolo Benítez és percussionista. Els quatre crearan un directe que no deixarà a ningú indiferent.

Aquest espectacle té un aforament limitat. Per assistir-hi, és obligatori l’ús de la mascareta. Hi haurà un control a l’entrada, que s’obrirà 30 minuts abans de l’espectacle per repartir les entrades gratuïtes. Com en tots els espectacles de Nits d’Estiu, es lliuraran un màxim de 4 tiquets per persona.

Deixa un comentari