Festival i fires

Nit de concerts a la Caldereria amb La Otra i Ran Ran Ran!

Les Nits d’Estiu finalitzen l’edició 2021 aquesta setmana i ho faran en gran. Després de tres setmanes amb projeccions de cinema a la fresca, concerts a l’aire lliure i teatre, acaben la temporada amb un concert doble. Serà dissabte 24 de juliol, a la plaça de La Caldereria. Actuaran dos grups: Ran Ran Ran i La Otra.

Els primers a actuar seran Ran Ran Ran, a partir de les 20.30 h. Aquest grup, de Ferran Baucells (veu i guitarra), de Martina Borrut (cors) i de Miguel Ballester (bateria),  importa l’esperit de l’americana amb la tradició del folk, amb matisos de la música electrònica.

Una mica més tard, a partir de les 22 h, pujarà sobre l’escenari LA OTRA. Aquest grup és una cançó d’autora, reivindicativa i feminista. Una veu dolça sobre un so que ha anat evolucionant de l’acústic més senzill cap a una barreja d’influències que van des de grans clàssics llatinoamericans fins al rap, passant per molts altres gèneres de música negra. LA OTRA ha anat transformant-se i en aquests moments ens sorprèn amb un projecte molt més madurat i amb banda (bateria, cors, baix, guitarres i teclat).

Aquests espectacles tenen entrada lliure, però a causa de la situació de Covid-19, es mantenen les restriccions d’aforament. Hi haurà control d’entrada, que s’obrirà a partir de les 20 h per lliurar els tiquets. Cada persona de la cua podrà rebre un màxim de quatre passis. A més, l’ús de la mascareta és obligatori.

Deixa un comentari