Arts escèniques Exposicions i més Teatre i arts

Aquest mes, finalitzen tres exposicions. Visita-les abans que tanquin!

La ciutat està a punt d’agafar vacances i, tot i que n’hi ha diferents activitats previstes durant l’agost, tres exposicions tancaran les portes aquesta setmana. Són les mostres: “Abdó Martí (2021)”, “Enfoc. Fotografia a Cornellà. L’any que no va ser” i “Desenterrant el silenci”.

 

L’exposició “Abdó Martí (2021)” es podrà visitar fins al divendres 23 de juliol a l’Espai d’Art Moritz. És una mostra de l’artista cornellanenc, que repassa la seva trajectòria en l’àmbit de les arts plàstiques i visuals.

Pel que fa a la mostra “Enfoc. Fotografia a Cornellà. L’any que no va ser”, estarà disponible per visitar fins al diumenge 25 de juliol, a la sala d’exposicions del Castell. En aquesta obra, diferents fotògrafs locals plasmen els efectes de la pandèmia a la ciutat a través de les seves instantànies.

I, finalment, “Desenterrant el silenci” clourà també diumenge 25 de juliol, al Museu Palau Mercader. Aquesta és una reconstrucció de la trajectòria del professor català Antoni Benaiges, qui va ser afusellat i, posteriorment, exhumat de la fossa de la Pedraja, durant l’estiu de 2010.

 

Deixa un comentari