Activitats familiars Lectura

Cuina i aprèn anglès en família aquest dimecres a la Biblioteca Marta Mata

T’agrada cuinar amb els teus fills i filles? I vols que n’aprenguin anglès jugant? Doncs aquest dimecres 21 de juliol arriba la teva activitat: LITTLE CHEF!! Es portarà a terme a la Biblioteca Marta Mata a partir de les 19 h.

Little Chef és un taller molt divertit, impulsat per l’acadèmia d’anglès Kids & Us, que us farà cuinar a la vegada que treballareu el vocabulari dels elements més bàsics de la cuina, així com d’alguns aliments.

Aquesta activitat estarà adreçada a infants a partir dels 4 anys i cal fer reserva prèvia, a través de la mateixa biblioteca Marta Mata.

A més, la Xarxa de Biblioteques de Cornellà ha preparat d’altres propostes per refrescar el nostre estiu. Aquestes activitats, que es porten a terme a la Biblioteca Sant Ildefons, Central i Marta Mata, són les següents:

  • CINEMA FAMILIAR els divendres a les 17 h durant juliol i agost. Aquestes sessions es porten a terme a la Biblioteca Sant Ildefons amb inscripció prèvia en la mateixa biblioteca. Les pel·lícules estan adreçades a un públic infantil d’entre 6 i 11 anys.
  • CLUB DELS DEURES per aquells nens i nenes que vulguin suport per elaborar les feinetes d’estiu. Els dimecres, durant els mesos de juliol i d’agost, a partir de les 17 h, es desenvolupa aquest taller a la Biblioteca Sant Ildefons.

Podeu consultar la resta del calendari d’activitats de la Xarxa de Biblioteques de Cornellà aquí.

 

Deixa un comentari