Activitats familiars Arts escèniques Teatre i arts Teatre i dansa

Nova proposta de teatre familiar a l’anfiteatre de Can Mercader

Durant tot el mes de juliol, a més de la programació escènica i musical dins de les Nits d’Estiu, s’ha desenvolupat alternatives per als infants i les seves famílies. Durant tres dissabtes de juliol l’objectiu ha estat entretenit als més petits de la casa en espais a l’aire lliure.

Aquest diisabte tindrem la posada en escena de Quim Arnal: ‘Niti i el Lleó’

El Pirata Kim ens fa viatjar al vell i encantador continent africà a través de la història de “Niti i el Lleó”, un conte teatralitzat que narra una bonica història d’amistat i superació. Niti i el Lleó és un espectacle narratiu de l’Àfrica Tropical que explica la història del pirata Kim, que amb el seu vaixell porta petits i grans a descobrir el vell i encisador continent africà. En el transcurs de la història, l’espectador viatja no només per pobles llunyans, sinó també per altres contes. Es tracta d’un relat intens, ple de bon humor i aventures, que en més d’una ocasió reclama la participació del públic.

Dissabte 24, a les 19 h  – Anfiteatre de Can Mercader

Nota:

L’accés serà lliure i per ordre d’arribada, l’aforament limitat i amb control a l’entrada. 45 minuts abans de l’inici de cada activitat es procedirà a repartir les entrades (màxim 5 per persona). Cal respectar les normes de seguretat, mascareta, distància i neteja.

Deixa un comentari