Esports i aire lliure

Nou propòsit: fer esport

L’Ajuntament de Cornellà inicia la programació del nou trimestre del ‘Vine a fer esport salut’, amb 8 propostes setmanals diferents i gratuïtes.

El 8 de gener comencen moltes coses a la nostra ciutat, d’una banda, s’obre el període d’inscripcions als cursos i tallers del Centre Cívic de Sant Ildefons. D’altra, també s’obren les bases del Concurs de comparses del carnaval d’aquest any, també comencen les rebaixes al Cornellà Escènica i comencen les noves activitats de la programació del ‘Vine a fer esport salut’.

Són vuit propostes de preparació física setmanals i diverses activitats específiques durant el primer trimestre de l’any 2024. Aquest programa consisteix en un conjunt d’activitats gratuïtes i dinamitzades per un tècnic que organitza el departament d’Esports de l’Ajuntament de Cornellà als parcs i places de la ciutat.

Es tornen a programar activitats setmanals com ‘Ànim10’ (treball cardiovascular i condicionament físic general), ‘Passos a Mils’ (rutes guiades per diferents barris de la ciutat), la ‘Masterclass saludable a Can Mercader’ els dissabtes al matí, ‘Posa’t en Forma’ els dimecres al mateix parc, i ‘l’Entrenament Corresolid@ris’ adreçat a runners de qualsevol nivell.

Aquestes activitats estan adreçades a qualsevol persona, independentment de la seva edat o de la seva condició física perquè s’adapten a les necessitats de cadascun. Per a més informació, us podeu posar en contacte amb el Departament d’Esports: 93 377 02 12 (Ext.: 1797) o per correu electrònic a vroldanv@aj-cornella.cat

Deixa un comentari